• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Indeks.hr

05.07.2020

10:19

MUŠKARAC (28) PAO SA KATEDRALE SVETOG PETRA! Vatrogasci ga pronašli na visini od oko 50 metara, kada su pogledali u telefon SVE JE BILO JASNO!

Vesti

MUŠKARAC (28) PAO SA KATEDRALE SVETOG PETRA! Vatrogasci ga pronašli na visini od oko 50 metara, kada su pogledali u telefon SVE JE BILO JASNO!

Podeli vest

Muškarac (28) pao je nakon što se popeo na skelu katedrale sv. Petra u nemačkom gradu Regensburgu u pokušaju da snimi noćni selfi.

Muškarac je uspeo da pozove u pomoć, rekao je u subotu portparol policije, a prolaznici su pozvali hitne službe.

Vatrogasci su ga pronašli na visini od oko 50 metara na platformi skele nedaleko od ruba sigurnosne ograde. Po izjavi policije, muškarac koji je očito bio pijan pao je s krova crkve kojeg se domogao.

Mladić je zadobio lakše povrede prilikom pada i prebačen je u bolnicu. Selfiji su pronađeni u njegovom mobilnom, rekla je policija.

Skele su često postavljene oko katedrale u Regensburgu, gradu u Bavarskoj, i ljudi se svake godine na njih penju, rekao je portparol policije. Trenutno se obnavljaju tornjevi katedrale koji su visoki 105 metara.

Suočiće se sa više prijava, među kojima i za ometanje poseda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija