• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti.org

03.12.2020

07:58

EVROPA ĆE POSTATI KALIFAT AKO SE NE ODBRANI! Makron traži da muslimanski lideri potpišu povelju o vrednostima Francuske! DA LI JE ZAKASNIO?!

Vesti

EVROPA ĆE POSTATI KALIFAT AKO SE NE ODBRANI! Makron traži da muslimanski lideri potpišu povelju o vrednostima Francuske! DA LI JE ZAKASNIO?!

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron zatražio je da muslimanski lideri u zemlji potpišu povelju o njenim vrednostima. To je prvi ozbiljni korak šefa jedne evropske države protiv muslimanskog ekstremizma

Verovatno će povelja biti potpisivana: teško da će imami izabrati otvoreni sukob. Ali, čak i ako ishod ideološke kontrole nad muslimanskom zajednicom bude povoljan - Damoklov mač nad Francuskom neće nestati.

Problem je što se „slobodni svet" sam zapetljao sa svojim vrednostima. Njegova prava i slobode bili su namenjeni Evropljanima... Granice slobode civilizovanog Evropljanina ne završavaju se tamo gde počinju slobode drugih.Zašto je nedozvoljeno ismevati crnce i Holokaust, ali se mogu ismevati religije?

Otvorilo se i pitanje: koja će zajednica diktirati svoje norme ostalima?
       
Da li principi novinara-kopilana vrede rizika građanskog rata? Neće li se građanski mir zasnovan na kompromisima sa nasilnicima pretvoriti u sramotu i rat? Nema lakih odgovora, a to je loše.

MA NE, NIJE NAMEŠTENO?! LOTO AFERA, IZVUKLI BROJEVE - 5, 6, 7, 8, 9 i 10! Organizatori tvrde da je sve OK i da ta kombinacija često izlazi!

Zemlja koja ne štiti svoju kulturu, svoje vrednosti i svoje tradicije - predodređena je da služi drugima.

Iluzije globalne digitalne budućnosti neće promeniti ničije specifične interese. Ako se Evropa ne odbrani - postaće kalifat. Ako demokratske vlade ne uspeju da je odbrane - ultradesnica će doći na vlast.

Migranti još ne mogu da diktiraju svoja pravila Evropljanima: zakoni to ne dozvoljavaju. Ali, ako Evropljani sami počnu da ukidaju novogodišnje jelke, hoće li i sebi zabraniti svinjetinu? A Evropljanke početi da nose feredže?

 

VEDRANA RUDAN O KRAHU HRVATSKE, MILANOVIĆA I PLENKOVIĆA RASTURILA NA PARMPARČAD: Mrtvih na sve strane, bolnice krcate, nema lekara, nema sestara, nema lekova...

Muslimani ne treba da žive u zemljama u kojima se može slobodno vređati Alah. Ali, oni iz određenih razloga dolaze upravo u takve zemlje, a zatim pokušavaju da ih poprave odsecanjem glava.

Evropljani su morali da unapred misle koga će puštati u svoj "zajednički dom".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
grof01

pre 3 godine

Ako! O tome si trebali razmišljati kada su po izgovorom uvođenja demokratije okupirali muslimanske zemlje s ciljem izvlačenja radnih bogatstava i općenito pljačke i iskotistavanja

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17