• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

12.02.2021

18:37

BORBA SA VATROM IZ PRVOG LICA! Neverovatni snimci ruskih vatrogasaca! /VIDEO/

Vesti

BORBA SA VATROM IZ PRVOG LICA! Neverovatni snimci ruskih vatrogasaca! /VIDEO/

Podeli vest

Eksplozije, jak plamen i trka za spas ljudskih života, tako izgleda borba sa vatrom iz prvog lica na neverovatnim snimcima ruskog vatrogasca koje deli na društvenim mrežama

Neverovatna hrabrost vatrogasaca, koji rizikuju svoje živote da bi spasili druge ljude, ali i imovinu, vidi se na snimcima Vladislava Gončarova. Ali za njega i njegove kolege, to je skoro pa uobičajeni radni dan.

Gončarov kaže da su njegove kolege bile sumnjičave kada je počeo da deli snimke na društvenim mrežama, ali su kasnije shvatile da se radi o dobroj nameri.

Ovaj ruski vatrogasac dva puta je proglašavan najboljim u regionu, a njegovi snimci na društvenim mrežama dobili su na hiljade lajkova i komentara, pa je čak dobio i ponude za reklamiranje. Međutim, odbio ih je, jer navodi da njegov cilj deljenja snimaka nije da zaradi, već da spreči nove požare.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17