• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik / Informer

22.03.2021

12:02

VAŠINGTON ODBIO PREDLOG O JAVNOJ DISKUSIJI PUTINA I BAJDENA! Propuštena još jedna šansa za rešavanje bilateralnih problema!

Vesti

VAŠINGTON ODBIO PREDLOG O JAVNOJ DISKUSIJI PUTINA I BAJDENA! Propuštena još jedna šansa za rešavanje bilateralnih problema!

Podeli vest

Američka strana nije podržala predlog predsednika Rusije Vladimira Putina o održavanju javne diskusije sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom kako bi se razmotrili bilateralni problemi, saopštili su u Ministarstvu inostranih poslova Rusije

- Na žalost, konstatujemo da američka strana nije podržala predlog predsednika Rusije Vladimira Putina o održavanju razgovora sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom 19. ili 22. marta u formi video konferencije u otvorenom režimu radi diskusije o nagomilanim bilateralnim problemima, kao i strateškoj stabilnosti - navodi se u spoljnopolitičkom resoru.

MIP Rusije je naglasio da je propuštena još jedna šansa za pronalaženje izlaza iz ćorsokaka u kojem su se našli rusko-američki odnosi krivicom SAD.

Podsetimo, američki predsednik Džo Bajden je na skandalozno pitanje novinara da li smatra ruskog predsednika ubicom, odgovorio potvrdno. Takođe je rekao i da će Vladimir Putin platiti cenu za to što se, kako tvrdi Vašington, Rusija mešala u američke predsedničke izbore prošle godine.

Bajdenove izjave komentarisao i predsednik Putin, a kako mu je odgovorio pogledajte u video-prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir Makivic

pre 3 godine

Boji se da priča sa inteligencijom

AS

pre 3 godine

NIŠTA DRUGO NISAM NI OČEKIVAO. BAJDEN SLUŽI KAO MARIONETA A POLITIKU DRUGI VODE. PUTIN BI GA RASTURIO DA NEBI ZNAO DA LI SEDI ILI DUBI NA GLAVI. ŽALOSNO JE ALI JE TAKO.

Lila

pre 3 godine

Bajden pati od demencije ,covek je bolestan. Normalno da mu ne daju uzivo konverzaciju sa Putinom!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17