• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji.hr/the sun

21.04.2021

08:01

BILA JE LEPOTICA I SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA, SADA PRETURA PO KONTEJNERIMA! Zavidela joj je cela Amerika, danas spava na ulici i živi od milostinje! /VIDEO/

Vesti

BILA JE LEPOTICA I SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA, SADA PRETURA PO KONTEJNERIMA! Zavidela joj je cela Amerika, danas spava na ulici i živi od milostinje! /VIDEO/

Podeli vest

Bivša supruga zvezde "Čuvara plaže" Džeremija Džeksona Loni Vilison već godinama preživljava na ulici kao beskućnica, a neretko je fotoreporteri uhvate kako prebire po kantama za đubre. Engleski San piše da je bivši model i fitnes instruktorka, danas 37-godišnjakinja, u sve težem stanju i da je ostala bez zuba

Loni je bila odevena u prljave i poderane plave farmerice i crnu majicu, dok je oko struka imala zavezanu trenerku. Na glavi je imala i roze kapu koja je štiti od kalifornijskog sunca. Glavu je pokrivala i majicom.

Po ulici je gurala kolica iz supermarketa napunjena raznim predmetima, pa je sela da odmori na ulici. Ispred nje je bila hrpa stvari, među kojima je bio i jedan sok.

Nakon nekog vremena prišao joj je nepoznati čovek i dao joj nešto hrane, što je Loni prihvatila s osmehom, pokazujući deficit zubi. Drugi prolaznik joj je dao i nešto novca.

Pre nekoliko nedelja Loni je viđena i kako kopa po kontejneru.

"Jednostavno sam zapela", rekla je u jednom intervjuu Sanu.

"Čak i kad bih mogla nekoga da zamolim za pomoć, ne postoji puno toga što bi neko mogao da uradi da mi olakša... Pre nego sam postala beskućnica udarila me je struja i od tada ne mogu ostati na jednome mestu. Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu u kući, ne mogu da živima nigde jer jednostavno stalno moram da se krećem", rekla je u istom razgovoru.

"Ne želim da upropastim tuđi život jer su se ljudi sa mnom za*ebali pa sam samo odlučila da ću samo čekati i gledati što će se dogoditi kako vreme prolazi", kaže Loni.

Inače, Loni i glumac Džaremi su se venčali 2012. godine. Žene su joj zavidele jer je zavela zgodnog Džeremija koji se proslavio u populanroj seriji, a muškarci su je obožavali.

Međutim, idila nije dugo trajala. Naon niza svađa rastali su se samo dve godine kasnije. Situacija je kulminirala nakon što ju je on fizički napao u zajedničkom domu u zapadnom Holivudu. Imala je dva slomljena rebra, povrede vrata i ogrebotine na licu.

Dobila je nervni slom 2016. godine, izgubila posao, stan i auto, a pre toga bila je asistentkinja u jednom hirurškom centru u Los Anđelesu. Postala je zavisna i o metu i alkoholu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17