• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2021

11:10

ON JE TAKAV MORON! Pelosi BRUTALNO IZVREĐALA lidera republikanske manjine zbog njegove kritike o propisu o nošenju maski! /VIDEO/

Vesti

ON JE TAKAV MORON! Pelosi BRUTALNO IZVREĐALA lidera republikanske manjine zbog njegove kritike o propisu o nošenju maski! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi nazvala je lidera republikanske manjine u tom domu Kevina Mekartija moronom, nakon što je upitana da prokomentariše njegove kritike na račun propisa o nošenju maski

"On je takav moron", rekla je Pelosi dok je ulazila u svoj automobil ispred Kapitola, u odgovoru na pitanje o Mekartiju, prenosi CNN.

Njena uvreda usledila je kao odgovor na Mekartijevu kritiku iznetu u tvitu na račun nošenja maski.

"Ne dajte se obmanuti - jer pretnja vraćanjem maski nije odluka zasnovana na nauci, već odluka koju su smislili zvaničnici liberalne vlade koji žele da nastave da žive u neprestanom stanju pandemije", napisao je Mekarti.

Na pitanje da odgovori na komentare Pelosi, Mekarti je rekao da bi voleo da zna gde se to nauka menja u Kapitolu, aludirajući tako na različitia pravila u vezi sa nošenjem maski koja postoje unutar dva doma Kongresa.



Skoro polovina republikanaca Predstavničkog doma neće javno da kaže da li su vakcinisani protiv kovida-19, prema istraživanju CNN-a objavljenom prošle nedelje.

Lekar koji je posetio Kapitol je u utorak poslao dopis sa smernicama u kojima se navodi da i vakcinisani i nevakcinisani poslanici, osoblje i drugi posetioci Kapitola moraju da nose maske u zatvorenom prostoru.

U memorandumu je takođe navedeno da je takvo pravilo obavezno i u Predstavničkom domu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17