• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

19.10.2021

18:44

POLICIJA NA FLORIDI UBILA TINEJDŽERA, UPERIO JE U NJIH VAZDUŠNU PUŠKU! Policajci ispalili 12 metaka na mladića, svi su na plaćenom odsustvu!

Vesti

POLICIJA NA FLORIDI UBILA TINEJDŽERA, UPERIO JE U NJIH VAZDUŠNU PUŠKU! Policajci ispalili 12 metaka na mladića, svi su na plaćenom odsustvu!

Podeli vest

Policija je tokom vikenda u Tarpon Springsu u američkoj saveznoj državi Floridi ubila tinejdžera koji je uperio vazdušnu pušku prema automobilima i policijskim službenicima, saopštio je danas šef policije DŽefri Jang

Kako navodi AP, reč je o 17-godišnjem mladiću Aleksanderu Kingu, kojeg je nekoliko osoba prijavilo policiji.

Šef policije Tarpon Springsa saopštio je da su policajci ispalili 12 metaka na Kinga nakon što je on uperio pušku u njih.

Očevici su naveli da se radi o belcu u tamnoj odeći koji je imao pušku, za koju seu neki izjavili da je možda kalašnjikov.

Policija je Kinga pronašla oko pola deset uveče u subotu, a nakon što je ugledao policajce mladić je pušku usmerio prema njima.

Policajci su pronašli zaklon iza vozila te su pucali na tinejdžera, kada je King pogođen nekoliko puta, te je od zadobijenih povreda preminuo.

RASPAD BIH KAO DA SE VEĆ DOGODIO, SAMO ŠTO PROTEKTORAT NEĆE DA GA OZVANIČI! Bošnjaci kontrolišu četvrtinu BiH, a umišljaju da imaju nasledno pravo na sve!

Policajci su kasnije utvrdili da se ne radi o pravom oružju nego da je mladih koristio vazdušnu pušku.

King je od ranije imao problema sa zakonom, tačnije 22 puta, a hapšen je i zbog napada, uključujući napad smrtonosnim oružjem.

SRAMOTNI FILM CRNOGORSKIH NOVINARKI O MITROPOLITU AMFILOHIJU ĆE BITI UKLONJEN, sud odlučio da se skandalozni sadržaj obriše sa jutjuba

Istraga o slučaju je u toku, a policajci koji su ubili tinejdžera na plaćenom su odsustvu, navodi AP.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija