• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

01.05.2021

20:00

MILAN MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O HONORARIMA I UGOVORIMA ZADRUGARA! Voditelj se prisetio Z1, pa uporedio Lunu i Slobu sa Tarom i Ša! /VIDEO/

Live TV

MILAN MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O HONORARIMA I UGOVORIMA ZADRUGARA! Voditelj se prisetio Z1, pa uporedio Lunu i Slobu sa Tarom i Ša! /VIDEO/

Podeli vest

Svake subote u 20 časova "Džet set Top 5"

Voditelj i novinar Milan Milošević, jedan je od najomiljenijih TV lica koje pratimo pet puta nedeljno u najvećem hiper rijalitiju "Zadruga".

Milan je jako posvećen svom poslu, a činjenica da u svom domu poseduje četiri televizora na kojima prati rijaliti 24/7 jeste baš ta da on zna apsolutno sva dešavanja u pomenutom rijalitiju. Upravo zbog toga zadrugari strepe kada se on pojavi na vratima Bele kuće. 

Ekipa emisije "Džet set Top 5" govorila je sa Milanom o temama koje je on vešto izbegavao, ali ekskluzivno za nas prvi put je komentarisao honorare zadrugara, kao i kazne o kojima se više ne govori.

Foto: printscreen/emisija "Džet set Top 5"

Milan Milošević i Goran Todorović

Da bi situacija bila još napetija, voditelj nije mogao da se ne osvrne na odnos Tare i Ša koji je uporedio sa Lunom i Slobom, ali i odnos Maje i Janjuša, kao i Matore i Sanje. 

U nastavku teksta pogledajte video snimak i poslušajte sve ono o čemu je Milan govorio:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 2 godine

Milan bi stvarno trebalo više da se okane Lune i da živi svoj život ... Devojka njemu lično ništa nije uradila, ne pominje ga živi svoj život , postaje degutantan... Radanović je nju i to što je naivna glupača a dete iz poznate estradne porodice, ozbiljno zloupotrebio i iskoristio za rad sopstvene karijere po principu što veći skandal to veći medijski prostor i prepoznatljivost... MC Gregor beše?... Mislim da je stvarno previše... Neka predje na druge priče i to je to.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17