• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

30.10.2021

20:00

EKSKLUZIVNO! Tijana Ajfon raskrinkala Dalilu i Filipa! Ovo je istina njihovog odnosa /video/

printscreen/TVIN

Live TV

EKSKLUZIVNO! Tijana Ajfon raskrinkala Dalilu i Filipa! Ovo je istina njihovog odnosa /video/

Podeli vest

Svake subote ne propustite emisiju o poznatima "Džet set Top 5"

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tijana Ajfon bila je gost emisije o poznatima "Džet set Top 5", a tom prilikom je govorila o dešavanjima u Beloj kući.

Naime, Dalila je optužila Dejana kako je nešto imao sa popularnom starletom i kako je poruke sa njom obrisao da ona ne vidi.

Ekipa emisije "Đžet set Top 5" pozvala je starletu u goste i tom prilikom razgovarali smo sa njom o aktuelnim dešavanjim u popularnom rijaliti šou programu, a Tijana nije imala lepe reči o odnosu Dalile i Filipa.

Foto: printscreen/TVIN

Tijana Ajfon

- Ljudi, ono je jako loša gluma. Nervira me što svi hoće da budu Kija i Sloba. Smatram da je Dejan jedan mali mučenik, lutkica je i on ne zna da odglumi, tako da mi je baš krivo što se igra sa njim. Ta celokupna situacija mi je presmešna, jako loša gluma i loše su počeli, jer za nešto što su zaboravili da urade da odglume oni se ona poljube - rekla je Tijana.

Tijana Ajfon je otkrila da je dobila ulogu u jednom stranom filmu:

- Istina je. Na žalost ona vest od prošle godine kada mi se desilo hapšenje pročula se svugde i mene su zvali zato što sam poznata ovde, da glumim ženu kriminalca. Ponuda je bila ozbiljna, to je ogroman novac, jedino imamo problem što ja jezik ne govorim, ali sada radimo na tome - rekla je Tijana, a šta nam je još otkrila saznajte u emisiji koja se nalazi ispod ovog teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malkolkm

pre 2 godine

Pobogu, na sta lici ova devojka!! Unakazila se. Zalosno. Jos bi glumila?? Pa ovo je bas dno.

Malkolkm

pre 2 godine

Pobogu, na sta lici ova devojka!! Unakazila se. Zalosno. Jos bi glumila?? Pa ovo je bas dno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17