• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

16.04.2022

20:30

ZVEZDE GRANDA SU NAMEŠTENE?! Bivša takmičarka otkriva "DOBILA SAM PORUKU DA ĆU ISPASTI SA NULA GLASOVA, TAKO JE I BILO"! (VIDEO)

Prntscreen

Live TV

ZVEZDE GRANDA SU NAMEŠTENE?! Bivša takmičarka otkriva "DOBILA SAM PORUKU DA ĆU ISPASTI SA NULA GLASOVA, TAKO JE I BILO"! (VIDEO)

Podeli vest

Anastasija Ićurup, nedavno je odustala od takmičenja Zvezde Granda zbog oštrih komentara koji su joj članice žirija Ana Bekuta i Snežana Đurišić uputile.

Mlada pevačica bila je gost emisije "Džet set Top 5" i tom prilikom govorila je o napuštanju takmičenja "Zvezda Granda".

Naime, Anastasija je skupila hrabrosti da pred objektivom naše kamere prizna da je pomenuto takmičenje zapravo namešteno. 

- Ja sam tokom prošle godine dobijala mnoštvo negativnih komentara, još tada su imali pik na mene. Ja ne dozvoljavam da mene bilo ko vređa, ja imam svoje granice. Prvo ja nikog nisam uvredila i nemam pravo na to, žiri je tu sa razlogom, ali ja sam takva, nikad nisam i nikad neću dopustiti da me bilo ko uvredi bez razloga - govori Anastasija.

Foto: Marko Đoković

Anastasija Ićurup

Pevačica se osvrnula na prošlogodišnje "Zvezde Granda" kada se prvi put i pojavila. Nakon prve emisije joj je rećeno da će postati nova balkanska zvezda, sve do trenutka kada joj je stigla poruka da će biti izbačena iz takmičenja.

- Pre svega moram da napomenem da mi je mnogo drago što su mi Saša Popović i produkcija ukazali priliku da budem deo tog muzičkog takmičenja i smatram da sam donela najispravniju odliku što sam napustila takičenje. Ono što je mene prošle godine najviše brinulo, jeste da sam stalno dobijala po šest glasova, a veče pred moj nastup mi je jedan profil poslao poruku da ću imati nulu, i da ću taj dan ispasti - ističe pevačica i dodaje:

Foto: Marko Đoković

- Ja tu poruku dan danas čuvam, ali sve mi je od tada bilo sumljivo. Ja ne bežim od toga da tog dana zaista nisam bila dobra, da se njima to nije svidelo, ali iskreno morate priznati da je sve to čudno u neku ruku. Ja se nisam osećala prijatno ni prošle, a ni ove godine nakon svega toga. 

Anastasija nam je otkrila šta se desilo na večeri kada je ispala sa takmičenja i koje sve tehničke stvari nisu radile od strane produkcije.

Iznad teksta pogledajte video prilog i saznajte da li je takmičenje "Zvezde Granda" namesteno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bego

pre 2 godine

Ova ga sad preteruje, pa i nisi neka riba koliko si sebi zamislila. Sve ima svoj nivo nazalost ti ga nemas. Mislis da tvojim autfitom si odusevila, ma ne bre treba prvo da smrsas a i tad nebi odusevila. Nemas ti to sto se trazi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija