• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

04.03.2023

20:00

BIVŠI MUŽ ME TUKAO PRED DECOM, ĆUTALA SAM I TRPELA SAMO ZBOG NJIH! Bivša rijaliti učesnica OGOLILA dušu nakon napuštanja Zadruge!

Printscreen

Live TV

BIVŠI MUŽ ME TUKAO PRED DECOM, ĆUTALA SAM I TRPELA SAMO ZBOG NJIH! Bivša rijaliti učesnica OGOLILA dušu nakon napuštanja Zadruge!

Podeli vest

Marina Popović izbačena iz Zadruge, a po povratku u realnost sačekalo ju je ono čemu se najmanje nadala.

Bivša učesnica Zadruge, Marina Popović, suočila se s neprijatnom situacijom po izlasku iz rijalitija. O tome je pričala javno u emisiji, a otkrila je da je dobila otkaz zbog učešća u ovom projektu i tvrdi da ne zna zbog čega je poslodavac doneo takvu odluku.

- Dočekao me je šok, otkaz Ugovora u radu. Ja sam podnela zahtev za neplaćeno odsustvo, u međuvremenu to nije realizovano. Šta reći poslodavcu? 26 godina radnog staža bez greške, toliko odličnih rezultata, to ćemo naravno rešiti na drugi način. Jednostavno je to diskreciono pravilo direktora, nov je došao - ističe Marina. 

Foto: printscreen

Bivša rijaliti učesnica nije imala priliku tokom rijalitija da ispriča svoju životnu priču koja je neuporediva u odnosu na Anđelu, Anu i Zvezdana, te je želela pred našim kamerama po prvi put iznese sve što joj je na duši. 

- Vidim cela Srbija govori o troglu Ane, Anđele i Zvezdana. Jeste to je muka kada te muž javno osramoti, ali mislim da je veća sramota to javno rešavati i na taj način iznosti prljav veš jedno o drugome. Ja sam samo želela da im dam savet, da od goreg ima gore i da to što im se dešava je zapravo samo prepreka koju trebaju da preskoče i nastave dalje svako svojim putem. 

Foto: printscreen

Šest života

Ja sam pre Zadruge imala šest života, a sada ću vam i ispričati zašto. 

- Moj prvi život je nastao kada sam kao mala preživela požar u Leskovcu kada su tri zgrade gorele. Ja sam bila to malo dete koje su tada spasili, o tome se i pisalo. 

Moj drugi život počinje kada moji roditelji gube svu stečenu imovinu i zbog sveg stresa koji su doživeli, na žalost tada ostajem bez majke i oca. To sam jako teko podnela, i kada su mi najviše trebali ja nisam imala roditelje pored sebe. 

Treći moj život je bio taj kada sam se razvela i kada sam sa dvoje dece prešla u Beograd. Krenula sam od nule, sama podizala decu, hranila, školovala, izvodila na pravi put bez ičije pomoći. Bivši suprug je ratni vojni invalid i ako sam preživela nasilje u porodici dok smo bili zajedno mi smo se sporazumno razveli. 

Foto: printscreen

Četvrti život počinjem da živim kada su mi otkrili tumor i kada sam morala na hitnu operaciju. Sreća tumor je bio benigni, pa nisam bila životno ugrožena.

Peti život se dešava za vreme korone, kada na redovnom pregledu mi lekar saopšrava da bubreg počinje da mi se suši. Mnogi ne znaju ali ja imam samo jedan bubreg i taj jedan koji imam mi je rečeno da ne znaju da li će funkcionisati. Tada su moja deca i moj sadašnji suprug stali ispred mene i ponudili mi svoj bubreg, ponudili su mi "život" kako bi njihova majka nastavila da živi. Poenta priče je treba da čuvate porodicu, zdrav odnos u istoj, očigledno kod Zvezdana i Ane tog zdravog odnosa nije bilo, e zato ta veza i ne treba da se nastavi. Ne treba pošto poto biti sa nekim zajedno ako naprosto ne funkcionišu. Meni njihova veza deluje kao da je počela iz ljubavi, a završila se kao veza iz iznteresa. 

Šesti život počinjem u Zadruzi kada sam mislila da je to neka nova prilika i neki nov popčetak, ali posle Zadruge su me samo problemi sačekali. Ostala sam bez posla, sada kreće borba ponovo, ali ne kajem se. Bilo je to lepo iskustvo, niko me nije naterao. Sama sam birala da uđem i zaista moram da kažem da me televizija Pink maksimalno ispoštovala. 

Foto: printscreen

Nasilje u porodici

Marina se osvrnula na period života kada je fizički bila zlostavljana od strane prvog supruga, pa je iskoristila priliku da posalje snažnu poruku svim ženama koje proživljavaju nasilje u porodici. 

- Deca su bila mala kada je me bivši suprug maltretirao, bilo je situacija kada se to dešavalo i pred njima, Ćutala sam i trpela samo isključivo zbog njih. Nikada nisam dozvolila da deca trpe nešto niti da osete da tu ima nekih problema. Ja sam svoje probleme rešavala na mestima gde se ti problemi i rešavaju, u određenim institucijama i sa svojim prijateljima. Sačekala sam pravi trenutak kada sam sela sa njim i porazgovarala i objasnila da nas dvoje više nismo bitni i da su deca jedina za koje treba da se bore. Ostavila sam mu svu imovinu koju smo zajedno stekli, a onda sam počela ispočetka. Radila sam dva posla da bih prehranila decu, bilo je dana kada samo jeli samo štrudlu i hleb, kada nisam imala šta drugo da im dam. Ali evo pregurali smo sve, iz svega izvučemo ono najbolje, deca su završila škole i hvala dragom bogu što sam uspela u svojoj misliji, a to je da od njih napravim danas prave ljude - govori Marina.

Foto: printscreen

Želim samo da poručim svim ljudima koji prate Zadrugu, da problem prevarene Ane, nije jedini problem koji imamo na ovom svetu. To je situacija koja se na žalost dešava svakoj petoj porodici u Srbiji samo se ne snima i nije u rijalitiju. Treba malo više da se posvetimo svojim najmilijima i da čuvamo to što imamo kući, a rijaliti problem, traje koliko i rijaliti, a posle će doći neki novi - zaključila je bivša rijaliti učesnica Marina za emisiju "Džet set Top 5". 

Podsećamo, Marina Popović je izbačena iz Zadruge, kada nije imala šanse pored nominovanog Filipa Cara i ukupno osvojila samo tri odsto glasova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija