• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

25.11.2019

21:00

ČOLAK PRETIO ZOLI I MILJANI! Bane urlao po dvorištu i dozivao Lazara! (Video)

Live TV

ČOLAK PRETIO ZOLI I MILJANI! Bane urlao po dvorištu i dozivao Lazara! (Video)

Podeli vest

Ne može da prođe jedan dan u Beloj kući, a da se ne desi neka rasprava, svađa, pa čak i fizički napad, a danas je jedan od glavnih aktera rijaliti konflikta bio Bane Čolak koji je proklinjao Lazara Čolića i Miljanu Kulić, a evo i zbog čega

Milja i Zola zadužili su Baneta da im kupi namirnice u prodavnici, međutim, na izlazu iz iste niko ga nije sačekao iako im je to bio dogovor.

Bane je u sekundi eksplodirao kada je video da ga Lazar ne čeka kako bi mu pomogao oko stvari koje je nosio za njih, a onda su krenule uvrede, pa čak i jake pretnje.

- Zolo, Miljana u usta vas je*em! Zovite Zolu odmah da se nacrta da im ne bi sve pobacao u jezero - vikao je Čolak, ali nijedno od njih dvoje nije pristizalo u pomoć oko prepunih kesa. 

- Sve im kupim, a oni se ne udostoje da dođu dovde! Konjina Zola! Nađi Miljanu i Zolu i reci im da ću u lobanju da im gurnem penis - poručio je Bane Bori dok je vidno izrevoltiran čekao da neko od ljubavnik dođe po svoje stvari. 

Prštale su najgore uvrede, a dvorište se orilo od Čolakovog prodornog glasa. Dok su svi ukućani već uveliko otišli, Bane je očajno čekao da mu neko pomogne. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17