• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. T. S. - T. M.

04.12.2021

08:56

RIJALITI ZVEZDA ŽIVI OD SOCIJALNE POMOĆI! Tanja iz "Velikog brata": Prvo sam ostala bez noge, a sada i bez dojke!

printscreen

Live TV

RIJALITI ZVEZDA ŽIVI OD SOCIJALNE POMOĆI! Tanja iz "Velikog brata": Prvo sam ostala bez noge, a sada i bez dojke!

Podeli vest

Ne osećam se kao žena jer kada se skinem nemam pola tela. Želim da živa i zdrava dočekam pedeseti rođendan, kaže Tanja Jovančević

Bivša učesnica "Velikog brata" Tatjana Jovančević (48) u velikim je problemima i moli za pomoć. Njoj je u mladosti amputirana noga, a ove godine odstranjena joj je i desna dojka zbog tri tumora.

Terapije

Obećali su da neće i drugu dojku da mi seku, već da će pokušati da je spasu terapijama

Tanju smo pronašli u njenom stanu na Novom Beogradu i podelila je sa nama svoju tešku priču.

- Imam 48 godina i želim da živa i zdrava dočekam pedeseti rođendan. Prošle godine sam napipala nešto na dojci i odmah se javila na onkologiju. Rekla sam doktorki: "Ostala sam bez noge, ne želim i bez dojke. Ja znam šta je rak" - počinje priču nekadašnja rijaliti zvezda i dodaje da je teško podnela operaciju u avgustu ove godine:

Foto: printscreen

- Od tri tumora, izvadili su mi dva koja su bila maligna. Doktor mi je tada predložio amputaciju dojke. Pitala sam ga da li je to jedini način da preživim. Teško sam to sve podnela jer se više ne osećam kao žena. Boli me što kada se skinem nema me ni pola, nemam ni nogu, ni dojku. Obećali su da neće i drugu dojku da mi seku, već da će pokušati da je spasu terapijama.

Hoće u rijaliti

Tatjana, koja je poznata po učešću u "Velikom bratu", kaže da bi rado ušla i u "Zadrugu".
- Volela bih da ponovo budem u rijalitiju. Želim da se gledaocima prikažem kao žena koja se borila i tako motivišem druge ljude da nikad ne odustaju - priča naša sagovornica.

Naša sagovornica moli sve dobre ljude da joj pomognu koliko mogu.

- Meni je potrebna materijalna pomoć. Dobri i humani ljudi su mi jedina šansa da preživim. Treba mi drugačija ishrana, bolji stan za život, jer ovde gde sam sada nemam ni uslove. Živim od socijalne pomoći koja je užasno mala. Kao invalid sam 2012. godine dobila stan od države, ali je živeti u njemu grozno. Kada dolazim sa hemoterapije, ulazim u zgradu gde je lokva urina, špric, izvršena nužda... Prvo se ispovraćam, pa uđem u stan - priča Jovančevićeva.

Foto: printscreen

Opcije

Doktori su mi rekli da imam dve opcije - da živim bez noge ili da umrem sa nogom

Tanja kaže da joj je gore sada nego kada je sa 23 godine ostala bez noge.

- Tada su me smestili u Klinički centar i rekli mi da imam rak koji je metastazirao. Doktor mi je saopštio da ću živeti još dva meseca. Pokušali su da me spase hemoterapijama, a nakon prve sam odmah ostala bez kose. Spala sam na 39 kilograma i osećala sam da je kraj blizu. Tada su mi rekli da imam dve opcije; da živim bez noge ili da umrem sa nogom. Otišla sam kod doktora Slavka Tomića i rekla mu: "Doktore, secite mi nogu, ja hoću da živim!" - prisetila se zvezda "Velikog brata".

Otac me je izbacio iz stana

Foto: printscreen

Tanja kaže da ju je otac nakon što se razveo od njene majke izbacio iz porodičnog stana:
- Imala sam16 godina kada je moj otac doveo novu ženu, a mene oterao. Tada sam otišla kod majke, živele smo u 16 kvadrata, i to bez kupatila! Posle sam stanovala gde sam stigla, najčešće kod drugarica.


 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Svaka čast na borbi, ali stvarno ne razumem šta je problem sa tim stanom koji je dobila i zašto želi da dobije drugi. Stan je pristojan i trebalo bi da se zahvali na pomoći Gradu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17