• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2020

19:30

DA LI ĆE SE NASTAVA ODRŽAVATI U JULU? Dr Kisić Tepavčević o nastavku školske godine! (Video)

Podkast

DA LI ĆE SE NASTAVA ODRŽAVATI U JULU? Dr Kisić Tepavčević o nastavku školske godine! (Video)

Podeli vest

Zamenica direktora instituta „Batut“ Darija Kisić Tepavčević rekla je danas da još nije pričano na Kriznom štabu o konkretnom datumu nastavka školske godine

Ukazala je da 15. juli i 15. septembar ne bi bili jako popularni datumi, jer svako koji je roditelj ne bi to prihvatio sa velikim oduševljenjem.

- Međutim moramo biti svesni da će se doneti onakva odluka koja je najbolja za našu decu. Takva da najmanje izložimo decu riziku, a što je još bitnije da ne prenesu infekciju među populacijom starijih. Pričaćemo o tome narednih nedelja kada ćemo tačno definisati kakvi bi bili vremenski okviri - najavila je ona.

AUTISTIČNU DECU TREBA ŠETATI! Dr Kisić Tepavčević predložiće Vladi novu uredbu! (Video)


Kisić Tepavčević je, povodom predloga da se školska godina nastavi 15. jula, a nova školska godina 15. septembra i da li ima odluke o tome, rekla da je sigurno da deca nisu odavno u kolektivu i da je jasno da je stepen kolektivnog imuniteta kod najmlađih jako nizak.

- Svesni smo da ukoliko se desi infekcija u ovoj grupi da su blagi oblici kliničkog ispoljavanja, ali mogu da prenesu infekciju na bake i deke koje se trudimo da sačuvamo, što smo do sada i uspeli - ukazala je ona.

JOŠ ŠEST OSOBA U SRBIJI PREMINULO OD KORONAVIRUSA! Registrovano 250 novih slučajeva! (Video)

Kisić Tepavčević je rekla da su letnji meseci, sa visokim temperaturama, najbezbedniji kada je reč o ovakvim virusima.

NOVINARI OBAVLJAJU MUKOTRPAN POSAO! Evo zašto ne mogu prisustvovati konferencijama! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17