• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2024

19:03

Treći svetski rat samo što nije počeo? NATO otvoreno preti Rusiji nuklearnim sukobom - Putin drži sve konce u rukama! (VIDEO)

Miloš Rafailović, Masha Bandjur

Live TV

Treći svetski rat samo što nije počeo? NATO otvoreno preti Rusiji nuklearnim sukobom - Putin drži sve konce u rukama! (VIDEO)

Podeli vest

Teme nove emisije Rat uživo bile su izbori u Rusiji i uticaj Putina, spoljna politika SAD, svetska ekonomija, potencijalni svetski rat, a o svemu tome govorili su gosti Vojislav Milošević, Petar Đurđev iz Centra za društvenu stabilnost, Ivan Ivanović iz SNP i ekonomista Nemanja Antić iz MBA.

Petar Đurđev iz Centra za društvenu stabilnost govori o tome da može da dođe do otvorenog sukoba između Rusije i NATO pakta i da to može da dovede do svetske katastrofe.

- Strani faktori će odlučivati šta će se desiti sa Ukrajinom. Ovo je bratoubilački rat koji može da eskalira ako NATO pošalje svoje trupe u Ukrajinu i onda može da nas to dovede u kataklizmu i košmar za celo čovečanstvo. Izbori u Rusiji ne mogu da se destabilizuju jer će biti očigledna pobeda Vladimira Putina - istakao je Đurđev.

Foto: Tanja Andric

Petar Đurđev

 

Ivan Ivanović iz SNP ističe da je najmoćniji svetski lider, Vladimir Putin, stao uz srpski narod, kao i da Zapad želi rat sa Rusijom.

- Nadam se da će Srbija biti prva zemlja na svetu koja će čestitati Putinu pobedu. Srpski narod podržava Vladimira Putina, jer prepoznaje njegovu dobronamernost, prijateljstvo i prosrpsku orjentisanost. Putin je jedini vladar posle cara Nikolaja koji je prijatelj Srbije i uvek nam daju podršku i uvek su ulagali veto za nas u Ujedinjenim nacijama. Najmoćniji lider je stao uz srpski narod i on je zaštitinik pravoslavlja, a njegova pobeda je bitna ne samo za ruski i srpski narod, već i za celo čovečanstvo. Crne sile Zapada žele da uvuku Rusiju u rat i da dođe do direktnog sukoba NATO i ruskih snaga - govorio je Ivanović.

Foto: Masha Bandjur

Ivan Ivanović

 

Ekonomista MBA Nemanja Antić ističe da evropske države imaju deficite, dok Rusija beleži rekordne suficite u ekonomiji.

- Siguran sam da građani Rusije žele da ta zemlja nastavi da bude ekonomska sila i sada je trenutno peta u svetu i da bude u vrhu ekonomskih sila. Evropske države imaju deficite, dok Rusija beleži rekordne suficite. Rusija je uspela efektivno da zaobiđe sankcije koje su im uveli sa Zapada - rekao je Antić.

Direktor centra za antiterorizam i svetski mir Vojislav Milošević navodi da je Makron dobio domaći zadatak od NATO pakta, da bi oni mogli da izvrše destabilizaciju Evrope i napad na Rusiju.

- Vrlo je moguće da je Zapad pokušao destabilizaciju baš pred izbore u Rusiji. Makron je dobio domaći zadatak od NATO pakta, da bi oni mogli da izvrše neku destabilizaciju i napad na Rusiju. Pred kraj Drugog svetskog rata, stigla je ogromna laž a to je da je Adolf Hitler počinio samoubistvo, što nije istina. Čitava nacistička elita je bila zaštićena od strane Zapada i transportovana je u Latinsku Ameriku, a Adolfa Hitlera su čuvali sve do njegove smrti - kazao je Milošević. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vojislav Milošević

 

Naš gost Nemanja Antić dodaje i da Makron želi da preuzme od Nemačke ulogu lidera EU.

- Makron je preuzeo ulogu lidera suverene EU u trci sa Nemačkom i ističe stalno da je Francuska nuklearna sila. Francuska želi da kaže da se Nemačka nameće kao lider, umesto te zemlje. Poljoprivrednici koji su protestovali, stopirali su ekonomiju Francuske i Francuska je htela da sprovede neokolonijalizam u Africi, ali im to nije uspelo - objasnio je Antić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nemanja Antić

 

Vojislav Milošević objašnjava da postoji pretnja Trećeg svetskog rata, zbog nerešenih istorijskih pitanja.

- Imamo pretnju Trećim svetskim ratom, jer nisu rešena pitanja koja su trebala da se reše Prvim svetskim ratom. Ministar Velike Britanije, Eduard Grin je napravio plan o Velikoj Srbiji da Srbija bude na svojim istorijskim teritorijama koje joj pripadaju, od Zagreba pa sve do Drača. Josip Broz je bio pripadnik Austrougarske vojske i vršio je genocid nad Srbima i nažalost su Srbi prihvatili Jugoslaviju - tvrdio je Milošević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija