• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2024

09:34

Nema terorizma bez obaveštajnih službi! Zapad je hteo da napravi 5. oktobar u Rusiji! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Nema terorizma bez obaveštajnih službi! Zapad je hteo da napravi 5. oktobar u Rusiji! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Antić, stručnjak za bezbednost, gostovao je u emisiji "Info jutro" Informer TV. Centralna tema njegovog gostovanja bio je nedavni teroristički napad u Nemačkoj. Krajem maja, konzervativni političar i antiislamski aktivista Mihael Šturcenberger izboden je nožem tokom javnog skupa u Manhajmu.

Antić kaže da je u toku specijalni rat na teritoriji čitavog sveta, a da se sastoji od više komponenti.

- Svet je u zabludi ako misli da su terorističke organizacije nastale same od sebe i da deluju same od sebe. U narednim danima će biti izbori za Evropski parlament, a sva istraživanja javnog mnjenja ukazuju na to da će suverenističke stranke ostvariti jako dobar rezultat. To će narušiti interese SAD koje imaju u Evropi. Sve to treba posmatrati u široj slici specijalnog rata koji se vodi u celom svetu. Ukrajina i Gaza su vojna komponenta toga rata. Sankcije Rusiji su ekonomska komponenta. Pokušali su i da sruše Putina iznutra, nekom revolucijom sličnoj 5. oktobru. Taj čovek ima ratnog iskustva iz Avganistana, ali on nije bio pripadnik Talibana, već je pripadao onima koji su bili saveznici Americi. Evropa je preplavljena ljudima koji su izbegli. Ja ne kažem da su svi ti ljudi teroristi, ali da je 1% ili 2%  njih ubačen s nekim razlogom. Nema terorizma bez saradnje terorista s nekim stranim obaveštajnim službama. Rade po njihovom nalogu. Kad treba da se izvrši pritisak na neku vladu... Ovo je bila poruka Šolcu. Mislim da nama terorizam ne preti - navodi Antić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija