• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2021

11:43

Vesić: Insistiraću na održavanju seminara i kongresa

Beograd

Vesić: Insistiraću na održavanju seminara i kongresa

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je jutros da je vakcinacija protiv korona virusa neophodna za povratak normalnom životu

Vesić je, gostujući u Jutranjem programu TV Prva, rekao da očekuje da danas bude doneta odluka o popuštanju određenih protivepidemijskih mera.

Vesić je naveo da je Grad Beograd s Novim Sadom i festivalima predložio četiri protokola za organizaciju skupova, u kojima se detaljno razrađene procedure za organizaciju tih događaja.

On je rekao da je potrebno reći od kada će biti moguća organizacija određenih događaja i naveo da će insistirati na održavanju seminara i kongresa.

Ukazujući da je za organizaciju takvih događaja potrebno vreme, Vesić je objasnio da je zato potrebno prihvatiti predložene protokole.

Zamenik gradonačelnika je ocenio da će klubovi poslednji biti otvoreni i dodao da misli da je vreme da se razmišlja o tome da deca treba da se vrate u škole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set