• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2021

12:17

GORAN VESIĆ NA TIK TOKU! Prvi lokalni političar u regionu koji ima svoj zvanični nalog na ovoj društvenoj mreži

printscreen

Beograd

GORAN VESIĆ NA TIK TOKU! Prvi lokalni političar u regionu koji ima svoj zvanični nalog na ovoj društvenoj mreži

Podeli vest

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda prvi je lokalni političar u regionu koji od danas ima svoj zvanični nalog na društvenoj mreži TikTok. Vesićev nalog na TikTok mreži je @sicve011.

Vesić je svoj nalog otvorio video objavom iz Skupštine grada Beograda zajedno sa svojom bratanicom Nađom Vesić, koja je pobednik na Evropskoj geografskoj olimpijadi. Otkrio je tajnu da mu je Nađa pre početka takmičenja tražila da otvori TikTok nalog ako ona postane prvak Evrope.

- Pošto je Nađa prvak Evrope u geografiji ja od danas otvaram svoj TikTok nalog - rekao je Vesić.

- Srećan sam što se nalazim na ovoj mreži. Nemam puno iskustva sa njom ali pokušaću da vam se predstavim drugačije i ličnije i da vidite kako i sa koliko želje radim ovaj posao - poručio je Vesić korisnicima TikTok mreže.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set