• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2022

17:04

NAPADNUT KONTROLOR I RADNIK OBEZBEĐENJA NA VOŽDOVCU! Prevezeni u Urgentni, vozač pritisnuo PANIK TASTER!

Beograd

NAPADNUT KONTROLOR I RADNIK OBEZBEĐENJA NA VOŽDOVCU! Prevezeni u Urgentni, vozač pritisnuo PANIK TASTER!

Podeli vest

U autobusu gradskog prevoza na liniji 25 oko 15.35 danas je došlo do incidenta

Incident se dogodio na uglu Ljube Vučkovića i Kumodraške ulice, piše Telegraf.

Prema rečima očevidaca prvo je došlo do verbalnog okršaja između kontolora i dvoje putnika, a zatim i do fizičkog kontakta ispred autobusa.

Vozač je po rečima putnika pritisnuo panik taster pa se policija brzo pojavila, ali su napadači ipak uspeli da pobegnu sa lica mesta.

- Dve osobe su zadobile udarce u stomak. Jedna osoba je kontrolor, a druga radnik obezbeđenja. Oni su prevezeni u Urgentni centar najverovatnije sa lakšim povredama - kaže izvor "Telegrafa".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 1 godinu

U Srbiji sve se tolerise bahatost u saobrcaju napadi bahatost vredanje ..Miran i posten gradanin cesto zrtva ali kome se obratiti kad tuzilastva i sudovi izricu smesno male kazne ili osobadsju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set