• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

20.02.2019

08:15

DVA VELIKANA POČIVAĆE JEDAN DO DRUGOGA! Šaban Šaulić biće sahranjen pored Nebojše Glogovca!

Društvo

DVA VELIKANA POČIVAĆE JEDAN DO DRUGOGA! Šaban Šaulić biće sahranjen pored Nebojše Glogovca!

Podeli vest

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je tragično nastradao u Nemačkoj, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu i počivaće pored glumca Nebojše Glogovca

Direktor JKP Pogrebne usluge otkrio je, takođe, da se zaposleni pripremaju za sahranu čoveka koji je svojim glasom i pesmama obeležio ne samo narodni melos već i srpsku kulturu uopšte, ali da se čeka da porodica Šaulić precizira detalje sahrane.

Naime, sahranjivanja u Aleji odobrava služba Protokola gradonačelnika Beograda i regulisano je gradskom Odlukom o uređenju i održavanju groblja i sahranjivanju, Baltovski objašnjava da na osnovu spomenute odluke, u Aleji mogu da budu sahranjeni nosioci najviših odlikovanja Republike Srbije, akademici SANU i počasni građani Beograda, piše Politika.

- Gradonačelnik Beograda ima pravo da u izuzetnim situacijama odlči o dodeli mesta za sahranjivanje ličnosti za koju se proceni da je dala značajan doprinos kulturi i javnom životu grada i republike u oblasti u kojoj je delovala, a ne pripada navedenim kategorijama - objašnjava Baltovski, dodajući da zasad u Aleji počiva 741 osoba.

ŠABANOVOJ GORDANI POZLILO OD TUGE: Ne prestaje da plače, ne spava! Lekari joj dali sedative!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sanja

pre 5 godina

Da Nebojsa Glogovac moze da bia sigurno bi izabrao Sabana da bude blize njemu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija