• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2019

09:07

TRESLO SE I U BEOGRADU! Snažan zemljotres  jačine 4,3 stepena pogodio okolinu Tuzle!

Društvo

TRESLO SE I U BEOGRADU! Snažan zemljotres jačine 4,3 stepena pogodio okolinu Tuzle!

Podeli vest

Jutros u 9:05 snažan zemljotres pogodio je okolinu Tuzle u Bosni i Hercegovini, a potres se osetio i u Beogradu na višim spratovima zgrada


Za sada nema podataka o materijalnoj šteti i eventualnim žrtvama.

 

 

Kako javlja EMSC, potres je bio na dubini od dva kilometara, a stanovnici Tuzle javljaju da su se zgrade tresle 5-10 sekundi.

Podrhtavanje tla osetilo se i u okolnim gradovima, od Srebrenika, Gračanice, Lukavca do Brčkog.

Potres je pratio neobičan gromoglasan tutanj, a podrhtavanje tla bilo je dugo i snažno. Na višim spratovima zgrada zaljuljali su se lusteri.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stvarno snazno

pre 4 godine

4,0 – 4,9 Lagani Osetna drmanja pokućanstva, zvukovi trešnje. Značajnija oštećenja retka. 6.200 godišnje (procena)

Rampa i ventil

pre 4 godine

U Hrvatskoj je počela gradnja LNG terminal na Krku i sa novcem EU fondova a pogledajte kartu kakav je tačno plan iako nije dovršena jer treba da se spoje sa gasovodom LNG terminali u Hrvatskoj i Poljskoj tako da gas dolazi sa morskim putem i to sa obe strane EU i bude konkurencija ruskom gasu i da Lepa posle rampe ima i ventil u svoje ruke... www.krajina.ba/wp-content/uploads/2018/11/b_181109003.jpg

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija