• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

26.07.2019

13:13

AGONIJA SRBA U PARIZU SE NASTAVLJA! Satima čekali let, a sada im nude povratak autobusom i još 20 sati putovanja?

Društvo

AGONIJA SRBA U PARIZU SE NASTAVLJA! Satima čekali let, a sada im nude povratak autobusom i još 20 sati putovanja?

Podeli vest

Agoniji više od 70 Srba, koji su već 16 sati zarobljeni na Aerodromu Bove u Parizu, ne nazire se kraj. Iako je još sinoć u 21 sat trebalo da polete za Beograd, avion se uopšte nije pojavio, a sada im, kažu, nude da se vrate autobusom

- Predložili su da se vratimo autobusom, što je još 20 sati putovanja, a put bi platila kompanija - poručuju izmoreni i iznevereni putnici.

Međutim, kako kažu, uporno ih uveravaju da je to jedino rešenje. Zato je većina na kraju prihvatila da se vrati autobusom, dok se onaj manji broj, koji živi u Francuskoj, vratio kućama. 

VIŠE OD 70 SRBA ZAROBLJENO NA AERODROMU U PARIZU! Na let za Beograd čekaju već 12 sati, JEDNOJ ŽENI POZLILO!

Objašnjenja zašto se avion na kraju uopšte nije pojavio - nema.

Kako pišu francuski mediji, haos na aerodromu nastao je zbog oluje. Dva aviona koja je trebalo da polete oko devet , jedan za Beograd, a drugi za Marakeš, prinudno su sletela druge gradove.

- Zbog velike oluje, dva aviona su morala da slete u Brisel i Lil - potvrdio je komercijalni direktor Aerodroma Edo Friar.

Skoro 200 putnika, među kojima oko 100 Srba, moralo je da provede noć na Aerodromu. Oko tridesetak Srba, koji žive u Francuskoj, vratilo se kućama, dok je ostalih 70 ostalo da čeka na Aerodromu.

- Na aerodrom smo došli juče oko 18 sati, a oko 21 je trebalo da poletimo. Međutim, rekli su nam da je zbog nevremena avion sleteo u Lil. Ovde se uopšte nije pojavio - ispričao je za Telegraf. rs jedan od putnika.

Većina putnika vraća se sa odmora, dok neki rade i žive u Francuskoj.

Na aerodromu sada, dodaju naši sagovornici, ima puno dece i starih. Za pomoć su se obratili i ambasadi.

- Kompanija je navodno prenela ambasadi da nam je obezbeđen smeštaj, ali to nije tačno - ogorčeno dodaju putnici.

Za sada su dobili sendviče i vodu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Od Pariza do Beograda autobusom 12 sati. Nije to ništa strašno. Od Novog Sada do Zrenjanina (103km) voz po redu vožnje juri tričavih 3 sata.

Kalimero

pre 4 godine

Ne razumem ljude, čemu tolika gungula i galama kad se takve stvari dešavaju svima u svetu pa i najvećim avio kompanijama? Ja sam lično imao takvo iskustvo sa Austrian kompanijom na letu iz Nepala za Beč - poleteli smo iz Nepala i sleteli u Nju Delhi posle sat vremena gde nam je rečeno da se iskrcamo i na aerodromu smo proveli 24 sata, bez hrane, bez vode, bez bilo kakve informacije kada nastavljamo put i bez mogućnosti da izađemo iz aerodroma jer nemamo vize. Posada avion se pokupila i otišla da spava u hotel ... Kad smo se u Beču žalili rečeno nam je da je u pitanju bila "viša sila" i gotovo ... Da ih tužim i bankrotiram dok dokažem svoja prava? Nisam lud ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17