• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

29.01.2020

21:54

(VIDEO) DRAMA NA ZAPADU! SRBIJA ĆE UZ PANCIR DOBITI I HIPERSONIČNE PROJEKTILE BRŽE OD PET MAHOVA?! NATO i Pentagon mogu sve da prihvate, ALI OVO NE - Naša vojska bila bi prebrutalna!

Društvo

(VIDEO) DRAMA NA ZAPADU! SRBIJA ĆE UZ PANCIR DOBITI I HIPERSONIČNE PROJEKTILE BRŽE OD PET MAHOVA?! NATO i Pentagon mogu sve da prihvate, ALI OVO NE - Naša vojska bila bi prebrutalna!

Podeli vest

Ruski protivvazdušni kompleks "Pancir-S" dobio je najnoviju hiperzvučnu raketu, saopštio je konstruktor za kompleks protivvazdušne odbrane Konstruktivnog biroa "Šipunov" Valerij Slugin

- Postoje dve rakete koje se bore sa čitavim spektrom ciljeva. Jedna je standardna, druga nedavno napravljena - hiperzvučna sa brzinom od 5 mahova i više - saopštio je Slugin.

Podsetimo, Rusija i Srbija zaključile su ugovor o nabavci jedne baterije sistema za protivvazdušnu odbranu "Pancir S1", realizacija je već započela. Jednu bateriju čini šest sistema "Pancir S1". 

Ono što je zaledilo NATO i SAD je mogućnost da će i srpski Pancir S1 biti naoružan hiperzvučnim projektilima sa brzinom od pet mahova i više. Istina, ova vest nije zbanično potvrđena, ali niko iz Moskve je nije ni demantovao!

Srbija je najveći uvoznik ruskog naoružanja i vojne tehnike u Evropi. Ranije je od Rusije kupila sedam helikoptera Mi-17 i Mi-35, a takođe je na poklon dobila šest lovaca MiG-29 i deset oklopnih transportera BRDM-2MS.

Slugin objašnjava da nova raketa brže doleće do cilja, što povećava brzinu ispaljivanja kompleksa.

SRBIJO, ŠTO DALJE OD EU - JOŠ TRI ZEMLJE ĆE USKORO NAPUSTITI UNIJU! EU će se raspasti za 10 godina, tvrdi Najdžel Faraž, lider stranke Brekit!

- Pored toga, ne morate da ubacujete mnogo eksploziva u bojevu glavu rakete da biste raspršili fragmente - veća brzina udara, veća efikasnost fragmenata - dodao je konstruktor.

Slugin je naglasio da rakete "Pancir" mogu rešavati zadatke uz pomoć sistema daljinskog upravljanja raketama iz borbenog vozila.

E, SAD JE GOTOV! AMERI KRENULI NA MILA, RAZLOG JE SPC! Đukanović je pretvorio Crnu Goru u MAFIJAŠKU zemlju, ubija 30 godina, VREME JE DA SE ZAUSTAVI!

On je rekao da se za tri-četiri godine može napraviti mini-raketa za "Pancir". U ovom trenutku se vode naučno-istraživački radovi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17