• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

11.06.2020

20:25

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 85! Ne ide brzo kao na početku ali pravimo mišiće ! Izgubili smo jos 1,5 kilograma a ukupno za 12 nedelja 28,5 kilograma!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 85! Ne ide brzo kao na početku ali pravimo mišiće ! Izgubili smo jos 1,5 kilograma a ukupno za 12 nedelja 28,5 kilograma!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, došlo je novo merenje na kome sam imao sasvim zadovoljavajuće rezultate. Uspeli sam da izgubim još 1,5 kilograma, što znači da sam ukupno za 12 nedelja "lakši" čak 28,5 kilograma

Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,95 kilograma, koliko sam imao pre 12 nedelja kada sam započeo ovaj "čelendž", spao na 123,5 kilograma. To je još uvek odličan rezultat u koji niko osim mene i još nekoliko meni bliskih ljudi nije verovao. O tome svedoči i činjenica da smo za manje od tri meseca izgubili oko 19 odsto prvobitne telesne mase što ne može da se postigne ni sa jednom drugom dijetom. Sve ove brojke još jednom pokazuju da je "Crni dijeta" najbolja i najefektivnija u skidanju suvišnih kilograma i borbi sa masnim naslagama i gojaznošću.

Ono što verovatno svima upada u oči je da ne gubimo toliko kilograma nedeljno kao na početku ali to ne treba da vas nervira jer je sasvim normalno iz nekoliko medicinski opravdanih razloga. Prvi je što nam je organizam usporio jer već gotovo tri meseca unosimo mnogo manje kalorija, drugi što više nismo toliko gojazni a što ste teži to više gubite na vagi, a treći što smo smršali gotovo 30 kilograma i organizam se grčevito bori za svaki gram jer je tako "programiran" da nas zaštiti od gladi i drugih ekstremnih uslova.

Četvrti, i možda u ovom trenutku i najvažniji razlog je što smo znatno uvećali fizičku aktivnost i pravimo mišiće, a oni su uvek teži nego salo. Tako da smo mi mnogo zdraviji, zgodniji i izgledamo bolje ali se to ne ocrtava tako drastično na merenjima. A nama i jeste poenta da budemo zgodni i lepo građeni a ne mršavi mlohavci.

Da ne dužim više pošto sam bolestan i jedva sam napravio poslednjih nekoliko videa, napredujemo odlično i samo treba da nastavimo napred. Pridržavamo se svih pravila u ishrani i treniramo što više i rezultati će biti sve bolji i bolji. Nismo se preko noći ovoliko nagojili, ne možemo preko noći ni da smršamo. Najbitnije je da ne smemo da odustanemo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija