• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

23.06.2020

12:34

(FOTO/VIDEO) Verine suze najbolji dokaz su dokaz KAKAV SU HAOS NAPRAVILE POPLAVE NOĆAS U SRBIJI

Društvo

(FOTO/VIDEO) Verine suze najbolji dokaz su dokaz KAKAV SU HAOS NAPRAVILE POPLAVE NOĆAS U SRBIJI

Podeli vest

Vodena bujica u dragačevskom selu Viča potopila je na desetine domaćinstava. Vera Pajić celu noć je provela štiteći svoj dom džakovima peska, ali bezuspešno.

"Tek sto smo sredili i okrečili, nadošla Bjelica je ponovo sve odnela. Ovo je gore nego prošle godine. Voda nam je ušla u kuću i garažu, pokušala sam da zaštitim, ali nisam uspela. Poplava mi je unistila kućne aparate i nameštaj. Živim sama i neću moći da se oporavim od ovogodišnje nepogode", rekla je kroz suze Vera.

Foto: rina

 

Čačak

Prema prvim informacijama izlila se i reka Čemernica u Čačku, na šta su građani bili upozoreni.

"Situacija u Čačku je napeta i neizvesna, nivo Čemernice ne opada, pritoka Dičina je ta koja pravi probleme jer se izlila u Prisloničkom polju. Čemernica neprestano raste", rekao je za RINU, Milan Bojović pomoćnik gradonačelnika Čačka.

Foto: rina

 

Ivanjica, Arilje

Put Ivanjica- Arilje prekinut je za saobraćaj u mestu Klisura, jer se naočigled prolaznika urušio most koji povezuje ove dve opštine.

Kraljevo – meštani u opasnosti, ne može da se priđe do poplavljenih kuća

Usled izlivanja reke Studenice, Vladanu Todoroviću iz sela Mlanča kod Kraljeva poplavljeno je kompletno domaćinstvo .

“ Reka Studenica nikada nije ovoliko nadošla. Zbog suženja na koje niko nije reagovao, iako smo upozoravali više puta, izlila se i sve potopila. Poplavljena mi je kafana, kuća i prodavnica u kojoj se nalazila roba vredna dva miliona dinara. Ne znam kako ćemo se oporaviti od ovolike štete “, kaže za RINU, Vladan Todorović.

Foto: rina

 

Potopljena su i domaćinstva u selu Slatina, a evakuacija je počela još noćas.

„Spasioci su do kuća prišli čamcima, evakuisali bračni par srednjih godina, a njihova deca su evakuisana još sinoć. U mestu Živička dvoje ljudi su u kući, ne možemo da dođemo do njih i ne znamo kakvo je njihovo stanje“, kaže Miloš Dragićević iz sela Slatina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija