• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2020

09:13

(VIDEO) ŠTARK ARENA OD DANAS POSTAJE KOVID BOLNICA, biće spremna da popodne primi prve pacijente

Društvo

(VIDEO) ŠTARK ARENA OD DANAS POSTAJE KOVID BOLNICA, biće spremna da popodne primi prve pacijente

Podeli vest

Zbog povećanog broja obolelih, od danas se i sportska dvorana Arena na Novom Beogradu pretvara u kovid bolnicu. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kaže za RTS kako veruje da će Arena u Novom Beogradu popodne biti spremna da primi prve pacijente.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je gostujući u Dnevniku RTS-a da su u toku noći ljudi radili na formiranju prostorija za prijem pacijenata u Beogradskoj areni.

NAPISANE PRVE KAZNE KLUBOVIMA ZBOG NEPOŠTOVANJA MERA! Radojičić: Cilj je da pošaljemo poruku BAHATIM LJUDIMA DA TO NE SMEJU DA RADE

Prema njegovim rečima, vojska je došla sa bolesničkim posteljama koje će biti postavljene.

"Verujem da će u popodnevnim časovima ovaj prostor biti spreman da primi prve pacijente", naglasio je Radojičić.

Foto: printscreen RTS

Napominje da je suština u tome da se prostor opremi tako da može da primi pacijente koji bi trebalo da budu primljeni i da će se videti koji će tip to pacijenata biti.

"Sigurno je da će teži pacijenti morati da budu bliže intenzivnim negama, ali ne kao u prethodnom periodu kada su bili asimptomatski", istakao je Radojičić za RTS.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljko

pre 3 godine

Posto arenu pretvaraju u covid bolnicu, savet drzavi bi bio da je opreme i sa desetinom fotokatalitickim preciscivacima vazduha, to bi dobro doslo pacijentima, da udisu cist vazduh...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17