• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

07.08.2020

21:37

MURAL ZA POLICAJCA KOJI JE PREMINUO OD KORONE OSLIKAN PREKO PUTA NJEGOVE NEKADAŠNJE KANCELARIJE! Gledaju ga kolege, a gleda i on njih! (FOTO)

Društvo

MURAL ZA POLICAJCA KOJI JE PREMINUO OD KORONE OSLIKAN PREKO PUTA NJEGOVE NEKADAŠNJE KANCELARIJE! Gledaju ga kolege, a gleda i on njih! (FOTO)

Podeli vest

Dejan Jović, zamenik načelnika Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata u beogradskoj policiji preminuo je 3. jula od posledica izazvanih koronavirusom, a sada je osvanuo njegov mural preko puta njegove nekadašnje kancelarije u PS 29. novembar. Sada njegove kolege kroz prozor gledaju Jovićev mural, a i on gleda njih!

Jović je bio jedan od pripadnika MUP koji je intenzivno radio na slučaju rasvetljavanja ubistva pevačice Jelene Marjanović na nasipu u Crvenki kod Borče.

Foto: Privatna arhiva

 

Dejan Jović je u srpskoj policiji radio dve i po decenije. Počeo je kao obični policajac i radio u Odeljenju unutrašnjih poslova Voždovac. Više od deset godina radio je u Trećem odeljenju, gde je karijeru počeo kao inspektor, a zatim je bio šef grupe. Pre nekoliko godina postavljen je za zamenika načelnika Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata.

Svojevremeno je i Srbiju predstavljao na Crnogorskom primorju, tačnije bio je predstavnik MUP-a Srbije koji je tokom letnjih meseci bio na usluzi našim državljanima koje bi na odmoru zadesila neka nevolja. Tada je u poslovnim aktivnostima sarađivao sa kolegama iz Crne Gore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija