• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

17.11.2020

13:47

Uz osiguranje stana ili kuće asistencija stručnjaka 24/7

Društvo

Uz osiguranje stana ili kuće asistencija stručnjaka 24/7

Podeli vest

Važno je imati prijatelja, a ako kao prijatelja imate Triglav osiguranje, imaćete snažan oslonac. Kada vas zadesi neočekivan i neprijatan događaj kao što je izliv vode iz instalacija, požar, poplava, provalna krađa, grad ili oluja, svaka pomoć i podrška su dobro došli

Triglav osiguranje prilikom zaključenja polise za osiguranje stana ili kuće svoje osiguranike podseća da im je dostupna podrška 24 sata 7 dana u nedelji. Kada se dogodi neki od pomenutih neprijatnih događaja, čak i tokom noći, možete nazvati i dobiti pomoć. Po pozivu na vašu adresu doći će stručna ekipa koja će odmah zaustaviti dalja povećanja štete i izvršiti popravku.

Ova asistencija podrazumeva organizaciju intervencije stručnih lica (električar, vodoinstalater, bravar, staklar i tako dalje).

Ukoliko vaš stan nakon ovakvog događaja nije podesan za stanovanje, osiguranje pruža i pokriće troškova nužnog smeštaja.

Osiguranici imaju na raspolaganju Korisnički kontakt centar gde se pozivom na broj 011/3305 150 mogu dobiti sve relevantne informacije o procesu zaključenja paketa domaćinstva.


Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija