• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

28.12.2020

16:16

Mozzart i ministarka Kisić Tepavčević uručili paketiće u Zvečanskoj

Društvo

Mozzart i ministarka Kisić Tepavčević uručili paketiće u Zvečanskoj

Podeli vest

Akcija će biti nastavljena i u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji

Uoči praznika je najvažnije izmamiti osmehe mališanima, a kompanija Mozzart se kroz niz akcija u završnici godine trudi da još više širi novogodišnji duh. Podele paketića najmlađima su kruna društveno-odgovornih aktivnosti u decembru, tradicionalnom mesecu humanosti u ovoj kompaniji. Predstavnici Mozzarta i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević uručili su paketiće Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj.

Predstojeći novogodišnji i božićni praznici su najveseliji deo godine, a paketići su jedan od načina da deci ulepšamo ovaj period. Dečiji osmesi i njihova radost su najlepša slika za kraj godine, a nadam se da su oni i najbolja najava da će nam sledeća godina biti mnogo bolja i uspešnija od prethodne – naglasila je prof. dr Kisić Tepavčević.

Foto: Promo

Predstavnici kompanije i ministarka najavili su da će paketići stići i mališanima u opštini Zubin Potok na Kosovu i Metohiji.

Decembar je, već tradicionalno, mesec humanosti u Mozzartu, period kada još više pomažemo onima kojima je to najpotrebnije. Ali, trudimo se da atmosfera darivanja traje tokom cele godine. U jeku epidemije korona virusa, kompanija Mozzart je više nego ikad bila uz zajednicu i organizovala brojne humanitarni aktivnosti tokom cele godine. Uoči praznika je posebno važno da se još više ujedinimo u ovakvim akcijama, a drago nam je da smo u saradnji sa ministarstvom obradovali mališane paketićima – istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart.

Foto: Promo

 


Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija