• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2021

21:31

NOVI INCIDENT SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Šetao psa bez korpe u parku, posvađao se sa starijom ženom koja ga je prijavila policiji!

Društvo

NOVI INCIDENT SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Šetao psa bez korpe u parku, posvađao se sa starijom ženom koja ga je prijavila policiji!

Podeli vest

Žena stara 70 godina zvala je na sistem "192" i prijavila da je u parku na Topličinom vencu, dok su se igrala deca, prišao pas rase nemacki ovčar, bez korpe, kojeg je šetao glumac i doskorašnji lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović

Pas je ustima uzeo dečiju loptu koju je Sergej vratio, nakon čega je došlo do svađe između Sergeja i žene koja je pozvala telefonom. Sergej se zatim udaljio. 

Povređenih osoba nema.

Podsećamo, Trifunović je sklon incidentima, bahato se parkira, vređa žene, svađa se sa komšijama... Glumac je češće u medijima zbog toga nego zbog posla kojim se bavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nele011

pre 3 godine

...gresite, silno gresite...Pas je setao trifunovica, pa je ovaj setani zalajao...

Ljubiša

pre 3 godine

Da sam ja šetao tako vučjaka, već bi mi policija bila na vratima, ma... kakva vrata, bio bih sproveden odmah kod tužioca, a ovaj napravio toliko prekršaja, i ništa. Je*em te državo, kad nesmeš da prdneš. Čega se policija i tužioci plaše, ili ih neko lepo kovertama uči kako se deli pravda. Kad ovog šmrkavca, nečiji otac, propusti kroz šake, onda će ekspresno da reaguju.

Milos

pre 3 godine

Nije samo Sergej taj koji šeta kuče bez povoca. Retko se uopšte u parku može videti kuče sa povocem. Ali, komunalna milicija to ne kažnjava i to je naša realnost življenja u gradu u kome nema ko da sprovodi zakon.

Atlija Milorad

pre 3 godine

Bolesnik, treba ga odstraniti(Laza...) Pozdrav 0793067747 miloradatlija@gmail.com

popara

pre 3 godine

Gde ste,komunalci?Samo primate platu,a nista ne radite!

Petar

pre 3 godine

Šta treba da se dogodi da država urazumi osionog i bahatog Sergeja ? Kao što jaže neko u predhodnim komentarima, da neki običan građanin radi stvari slične št radi Sergej, odavno bi nas vlast pritvorila

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija