• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

07.04.2021

15:34

BEOGRAD POBEĐUJE KORONU! Nastavlja se pad broja zaraženih u glavnom gradu!

Društvo

BEOGRAD POBEĐUJE KORONU! Nastavlja se pad broja zaraženih u glavnom gradu!

Podeli vest

Beograd je ponovo ispod 1.000 zaraženih za dan! Tokom poslednja 24 sata u prestonici je zabeleženo 770 nova slučaja, što je u odnosu na jučerašnji dan manje - juče je bilo 962 pozitivnih na koronu.

Na drugom mestu ovog puta je Novi Sad, koji danas beleži najveći skok broja zaraženih u odnosu na juče. Danas je ta brojka 235.

I u Nišu je zabeležen pozitivniji broj - sa 256 na 186.

Nakon njih, sledi Kraljevo sa 86 i Pančevo sa 83.

Ostatak liste čine gradovi u kojima je broj novozaraženih manji od 80. To su: Subotica 75, Šabac i Leskovac 66, Kragujevac 64, Čačak 58, Aleksinac 57, Smederevo 55, Vranje 54, Kruševac i Novi Pazar isti broj - 53.

Vakcinisano 2.687.311 ljudi

Što se tiče broja vakcinisanih on ja danas na 2.687.311, a ukupno revakcinisanih je 1.134.776. Današnji korona presek pogledajte u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 3 godine

pa padalo je i posle prvog i drugog talasa.. ko kaze da nece biti cetvrtog.. to sto opada.. nije nista cudno niti znaci da je do vakcine.. prosla 2 talasa nismo imali vakcinu.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija