• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2021

21:54

PROFESOR KOČOVIĆ OTKRIO TAČAN DATUM KADA ĆEMO MOĆI DA PREDAHNEMO! Ovo je najnovija prognoza! Nazire li se kraj pandemije?!

Društvo

PROFESOR KOČOVIĆ OTKRIO TAČAN DATUM KADA ĆEMO MOĆI DA PREDAHNEMO! Ovo je najnovija prognoza! Nazire li se kraj pandemije?!

Podeli vest

Građani Srbije svakog dana u 15 časova čekaju presek broja zaraženih, u nadi da će ona pasti, i da ćemo se konačno vratiti normalnom životu

Profesor Petar Kočović, stručnjak za informacione tehnologije, koji zajedno sa svojim timom, mesecima unazad daje prognoze o kretanju epidemije na osnovu proračuna baziranog na Gausovoj krivoj, izneo je novu prognozu u kojoj se pominje datum koji do sada nismo imail.

Naime, u jednom od njegovih poslednjih proračuna piše da će kraj trećeg talasa biti - 13. jul.

Kočović i dalje stoji do toga da je datum 13. maj dan koji će nam mnogo pokazati. Tada bi trebalo da se očekuje da padnemo na broj od 1300 zaraženih. 

Foto: Printscreen Facebook

Kako je on 1. aprila govorio o jednom od svojih proračuna, rekao je da je jedan od svojih dijagrama namerno naslovio kao pod - talas 2.

- Pod talas 2 je krenuo 24. januara i to sa 1.317 zaraženih osoba dnevno. Procenjeni kraj talasa, prema mojim proračunima, trebalo bi da bude 15. maj. To ne znači da tada više neće biti obolelih, već da ćemo se vratiti na brojku od 24. januara - objasnio nam je tada Kočović. 

U današnjem razgovoru on nam je napomenuo da je taj datum trenutak kada će se osetiti pad, dok će još jedan manji pad potom uslediti od 23. maja do 13. jula, kada će broj zaraženih krenuti da pada nisko, što bi samim tim značilo da je ta sredina jula period kada ćemo konačno moći da predahnemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare

pre 3 godine

Hahahaha kakva budala. Koji put predviđa kraj pandemije i uvek neuspešno???

Vidovnjak ili vracar

pre 3 godine

Doktor ili vračar, vidovnjak ili vi, po ko zna, koji put, žetela, što bi se reklo zaobilazite istinu?

Nebojša Berak

pre 3 godine

Ovo je zaludjivanje a ovaj prevarant i nabedjeni strucnjak toliko obmanjuje javnost da ovo vise nema smisla pridavati mu znacaj. Plasiranje ovakvih objava i nazovi strucnih misljenja je ubijanje naroda i ispiranje mozga i dovodi ljude do ocajanja te dizu ruke na sebe. Prestanite s ovakvim glupostima jer nema smisla. Ovo je gore od nadrilekarstva.

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija