• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

15:29

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE KOJI ČEKAJU VAKCINU! Ovo su pravila tokom praznika!

Društvo

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE KOJI ČEKAJU VAKCINU! Ovo su pravila tokom praznika!

Podeli vest

Kancelarija za IT i eUpravu Vlade Republike Srbije pozvala je građane da tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika prate obaveštenja i SMS poruke za vakcinaciju i revakcinaciju koje dobijaju od eUprave, jer različiti punktovi imaju različito radno vreme tokom prazničnih dana

Svi građani će dobiti SMS obaveštenje od eUprave o zakazanom terminu za vakcinaciju i revakcinaciju.

Molimo građane da prate SMS poruke i obaveštenja i da poštuju termine za prijem vakcine.

Ukoliko građani iz objektivnih razloga ne mogu da dođu u zakazanom terminu, bez obzira na propušten termin, biće im omogućena vakcinacija ili revakcinacija bez zakazivanja.

Apelujemo na sve da se ova mogućnost ne zloupotrebljava i da se unapred zakazani termini poštuju.

Kada je reč o vakcinaciji bez zakazanog termina, ona će biti nastavljena od ponedeljka 3. maja, navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesić: Broj vakcinisanih u Beogradu će danas dostići 600.000!
Beograd

Vesić: Broj vakcinisanih u Beogradu će danas dostići 600.000!

U Beogradu je zaključno sa jučerašnjim danom vakcinisano, odnosno prvu dozu vakcine protiv korona virusa primila 597.191 osoba što iznosi 42,9 odsto punoletne populacije prestonice, dok je revakcinisano 31,5 odsto punoletnog stanovništva odnosno 438.276 građana, objavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić

29.04.2021

11:48

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija