• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2021

18:15

VRANJEŠ JOJ JE "LAJKOVAO" FOTKE, A SADA SE OGLASILA ONA! Evo šta najzgodnija srpska političarka kaže o ovome!

Društvo

VRANJEŠ JOJ JE "LAJKOVAO" FOTKE, A SADA SE OGLASILA ONA! Evo šta najzgodnija srpska političarka kaže o ovome!

Podeli vest

Fudbaler Šarlroa na pozajmici iz Anderlehta Ognjen Vranješ nedavno je "lajkovao" veliki broj fotografija mlade političarke i aktiviskinje Socijalističke partije Srbije Ane Grozdanović

Ova vest privukla je pažnju domaćih, ali i stranih medija. 

Pokušali smo da kontaktiramo Anu čim se vest pojavila, ali se ona nije javljala, ipak uspeli smo danas da je dobijemo. 

- Izvinjavam se što se nisam javila ranije, bila sam jako zauzeta obavezama u stranci. Naporno radim kako bih napredovala iz dana u dan. Tako je bilo i ovog puta, pa nisam ni stigla da se javim - rekla nam je na početku razogovora. 

- Svoju privatnost bih sačuvala za sebe. Ne želim da je pokazujem javnosti, pa upravo zbog toga nije bilo fotografija sa mojim dečkom, a onda su pojedini povezali da smo raskinuli. Ognjena ne poznajem, ali ja nikome ne mogu zabraniti da mi "lajkuje" fotografije. Ako je to i uradio, ne znači da mi je dečko. Ne želim više o toj temi, želim da se piše o mom radu, puno se trudim i želja mi je konstantni napredak - za kraj nam je rekla Ana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17