• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. S.

10.08.2021

07:21

ŠOK! Tatjana prevarila 300 Srba i nestala sa 200.000 evra

Pixabay/privatna arhiva

Društvo

ŠOK! Tatjana prevarila 300 Srba i nestala sa 200.000 evra

Podeli vest

Beograđanka Tatjana Stojanović Aldić prevarila je najmanje 300 Srba za letovanje u Egiptu i nestala sa više od 200.000 evra!

na je lakovernima, koji su je našli na društvenim mrežama, gde se reklamirala, preko "Vestern uniona" uzimala novac za avio-karte, hotele i izlete a da ništa od toga nije realizovala.

Većinu njih neprijatnost je sačekala sa punim koferima tek na Aerodromu "Nikola Tesla", kada su saznali da nisu na spisku putnika za let za Hurgadu. Jednom putniku je pozlilo da su lekari Hitne pomoći morali da ga reanimiraju na aerodromu!


Prevareni putnici podneli su srpskoj policiji protiv prevarantkinje krivičnu prijavu, koja je prosleđena tužilaštvu na dalje postupanje.


Tatjana, prema rečima putnika, živi u Hurgadi, udata je za Egipćanina sa kojim ima dvoje dece, što sprečava da je iz ove zemlje deportuju zbog mahinacija i da je uhapse u Srbiji. U poslednje vreme sve veći broj prevarenih traži svoj novac nazad, pa je Tatjana nedavno promenila i adresu stanovanja kako bi zametnula tragove.

Ima i pomoćnike

Foto: Pixabay

Turisti su bili šokirani

S prevarama je počela još 2018. godine, a pre toga je radila kao lokalni vodič za beogradske turističke agencije. Dočekivala je grupe na aerodromu, smeštala ih po hotelima i organizovala izlete.


Seničić: Prijavite je Ambasadi Egipta
Direktor Asocijacije turističkih agencija Aleksandar Seničić kaže da mu nije baš jasno da neko može da plati 500 evra nekome koga nikada nije ni video.
- Svake godine više stotina turista bude prevareno. Svuda možete da nađete neki broj telefona nekoga ko izdaje smeštaj i ko nudi nešto, ali to nije provereno. Prevarenim putnicima savetujem da kontaktiraju sa Ambasadom Egipta u Beogradu i daju sve podatke o ovoj gospođi kako bi je oni tamo eventualno priveli pravdi - ističe Seničić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caja

pre 2 godine

Samo polupismeni id...i i nesrecni ljudi koriste facebook i slicne mreze.

Gradjanin

pre 2 godine

Prijavite je ambasadi Egipta. Dok ne dobiju zvaničnu žalbu ili prijavu ne mogu ništa da urade, a kada dobiju, biće u lancima odvedena u policiju na duži odmor.

moravka

pre 2 godine

Ma malo ih prevarila,trebala jos vise da ih osisa:((

BorisDe

pre 2 godine

Ova Tatjana izgleda ko neka ciganska poturica, zanimljivo, da tek sada izlazi na videlo, da su opelješili u apartmanu i onu žrtvu što se bila udavila? Čudno sve ukupno.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija