• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

30.08.2021

10:00

Kada se donose dobre odluke, nijedan ponedeljak ne pada teško

Promo

Društvo

Kada se donose dobre odluke, nijedan ponedeljak ne pada teško

Podeli vest

Užurbani ritam svakodnevnice često ne dozvoljava uklapanje velikog broja obaveza sa redovnim treniranjem ili bar povremenom rekreacijom, što prerasta u dobar izgovor za čuveno „od ponedeljka ću“

Lakše nam je da se pravdamo prezauzetošću, nego da priznamo nedostatak volje ili pak lenjost. Da fizička aktivnost ne bude teret, koji se odlaže za početak radne nedelje, već ulaganje u svoje zdravlje, rešenje postoji gde ga možda ne biste očekivali, a gde se donose dobre odluke – u ekspozituri banke.

Biznis plan, prebukiran raspored i privatne obaveze mogu da se usklade sa fizičkom aktivnošču, a partner u tome će vam biti jedna ekskluzivna kartica, koja uz niz pogodnosti omogućava i pristup jedinstvenom konceptu korišćenja sportskih objekata i njihovih usluga. U bilo kom trenutku slobodnog vremena, kada poželite da se rekreirate, možete se oprobati u 70 različitih sportskih disciplina, u 30 gradova širom Srbije. Za one koji žele da unaprede svoje fizičke performanse, ali i za početnike koji tek biraju odgovarajuće programe, obezbeđena je FitPass članarina sa osam termina treninga u mesecu, zahvaljujući saradnji Banca Intesa i kompanije Mastercard.

Naime, Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, obogatila je svoj kartičarski portfolio Mastercard Platinum kreditnom karticom, najekskluzivnijom platnom karticom na tržištu Srbije koja obezbeđuje niz specijalnih prednosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa.

Korisnicima je na raspolaganju tim profesionalaca koji na brz i efikasan način pronalazi rešenje za sve upite – bilo da se radi o organizaciji putovanja, pružanju saveta i informacija u odabiru restorana za specijalne prilike – Mastercard Concierge je tu da sve ove zahteve reši na brz i siguran način.

Pored jedinstvene usluge ličnog asistenta, kartica je kreirana tako da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata - u slučaju da let kasni obezbeđen je flight delay pass za ulazak u VIP salone za korisnika kartice i još jednog saputnika, zatim pristup internetu širom sveta, kao i odložena plaćanja do 24 rate bez kamate  i dodatni posebni popusti i povlastice.

Ali to nije sve, jer uz ovu prestižnu karticu imate mogućnost da odaberete jedan od lokalnih benfita koji su na raspolaganju pored FitPass. Za klijente koji već razmišljaju o zimovanju, omogućena je SkiPass propusnica za Kopaonik tokom trajanja skijaške sezone, u periodu od petka do nedelje, a za ljubitelje sportskog programa besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala uz najbolje fudbalske lige - Premijer, Seriju A i Ligu 1.

Na kraju, tu su i dve jedinstvene usluge koje je Mastercard predstavio u Srbiji tokom jula ove godine, a u kojima korisnici Banca Intesa Mastercard Platinum kartice mogu besplatno da uživaju do 30. juna 2022. godine - PressReader, digitalni kiosk koji sadrži mnoge međunarodne časopise i Digital Bodyguard, aplikacija za sigurnosne informacije i upozorenja.
 
Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od preko 15 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,2% u broju transakcija i sa 25,4% u prometu platnim karticama u zemlji i sa 24,9% u prometu platnim karticama u inostranstvu.

Zato ne govorite sebi “od ponedeljka ću”, jer je Banca Intesa Mastercard Platinum kreditan kartica siguran partner koji unapređuje vaš životni stil od danas!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija