• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2021

11:23

RASPAD NA ĐILASOVSKOJ TELEVIZIJI! Voditelj Nove S pobesneo na koleginicu UŽIVO U PROGRAMU!

printscreen

Društvo

RASPAD NA ĐILASOVSKOJ TELEVIZIJI! Voditelj Nove S pobesneo na koleginicu UŽIVO U PROGRAMU!

Podeli vest

Voditelj emisije Mentalno razgibavanje na televiziji Nova S Marko Stepanović uživo u programu isprozivao je koleginicu Nevenu Madžarević. Ovo je samo potvrdilo glasine da je na đilasovskoj televiziji opšti haos, koji je danas samo javno obelodanjen

Razlog za izliv besa bila je ustaljena praksa voditeljke Jutarnjeg programa da konstantno probija termin emisije koju vodi Stepanović.

Nakon što je prošle sezone Mentalno razgibavanje bezmalo svaki dan kasnilo zbog probijanja termina Jutarnjeg programa, Stepanović je danas na početku emisije imao trominutni monolog u kojoj je isprozivao koleginicu.

- Ne znam šta je potrebno da bi neko naučio da gleda u sat i nauči da završi emisiju na vreme. Ako treba, mi ćemo joj poslati stručnjake da joj pomognu. Javno obećavam da je ovo prvi i poslednji put da nam emisija počinje kasnije - besno je poručio Stepanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubiša

pre 2 godine

"Popizdio", rečnik mubje na nivou gledanosti tv. Ne1

Dejan

pre 2 godine

Bruka i sramota novinarstva.. Zamislite da neki mediji nazivaju vas Vučićevim portalom i Pink, RTS, Studio B itd Vučićevim televizijama pošto niko ne sme ni dobronamernu kritiku tu da mu uputi već isključivo pohvalu.. Još kao novinari tako navijački pišete u podnaslovu i "đilasovoj televiziji" napišete prvo slovo prezimena malim. Da razjasnimo nisam ni njegov simpatizer već mi muka koliko ovo bezukusno i smešno i svakodnevno prisutno u medijima. Ugledajte se na Kesića, Ivana Ivanovića, Mićka ljubičića koji kada prozivaju prozovu šmekerski, kulturno i duhovito. Oni bi prozivali i Đilasa da je na vlasti kao što su Tadića nekada a Mićko i ove pre njega.. Pozdrav i nemojte navijački da pišete već profesionalno kako se nekada pisalo po novinama

ratko

pre 2 godine

e bas mi pisti ,vama je stvarno potrebno mentalno razgibavanje mada je to uzaludno jer ni vase gazde nemaju sta da razgibaju

Trla baba

pre 2 godine

Ala si tek ti isfrustriran,ko neka baba tetka u klimaksu!Sta nas boli uvo, sto se ne izboris sa nadležnima,nego gnjaviš sa svojom dosadnom pričom preko 3 minuta.Bla ,bla ,bla ...u prazno.

Pedja

pre 2 godine

Ovo Markovo navodno prozivanje je bilo pre vise od sest meseci.Ali vi ne biste boli tabloid kada bi pisali istinu.

goran

pre 2 godine

Naivko to je đilasiv standard (a ui drugih),što gore to bolje. takav je i b92,i rts1,2,i svi teletextovi na svim tv..Madj,,,sve antiorotiv,sve naopako...itditd,itd..

Danijela

pre 2 godine

Vazno da je na RTS1 sve na vreme i u terminu!??? Posebno, kad gostuje predsednik nam ljubljeni.

Danijela

pre 2 godine

A posebno molim objektivnu redakciju i urednistvo, da objave malopre poslat komentar. Pa kud puklo da puklo. Cmok.

Mirko

pre 2 godine

Da li je zaista đilasovska tj da li ima pravih dokaza da je Đilas poseduje neko vlasništvo u ovoj televiziji. Ili je i to samo nagađanje vašeg uredništva kao i za krađu silnih miliona. Za milione bih voleo dokaze pa da ode konačno na robiju, za vlasništvo ne može da robija ali dokazi bi koristili samo da se zna pouzdano. Bilo kako bilo molio bih da objavite te dokaze pa da znamo tačno, a ova nagađanja i rekla kazala ne vrede i po lule duvana. Nisu više ni za tračarenje, interesantnije je znati neke detalje za "komšinicu" nego ovo vaše

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17