• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2021

09:01

Zašto nam je potrebno osiguranje? Šta sve o tome moramo znati? Izbor mora da bude detaljan!

Društvo

Zašto nam je potrebno osiguranje? Šta sve o tome moramo znati? Izbor mora da bude detaljan!

Podeli vest

Ljudi često slušaju razne priče o osiguranjima, osiguravajućim kućam, šta je dobro, a šta nije za njih, a malo toga u stvari znaju

Zašto nam je uopšte potrebno osiguranje i šta sve o tome moramo znati, to su dva najčešće postavljena pitanja kada je reč o osiguranju u Srbiji i osiguravajućim kućama. 

U Srbiji ih ima mnogo, ali ono što vam može pomoć pri izboru jesu i informacije koje morate znati o osiguranju. 

Najpre, osiguranje nam je svima potrebno. Gotovo da ne postoji čovek koji se nije našao, bar jednom, u situaciji da mu je osiguranje potrebno. 

Bilo da mu je kuća oštećena u uslovima prirodnih nepogoda, bilo da je doživeo neku povredu, ili je imao neprijatnu situaciju kao što je, recimo, obijanje stana. Sve su to neke situacije gde vam je osiugranje potrebno (da nadoknadi štetu ili pokrije deo troškova štete, lečenja...).

Osiguravajuće kuće često koriste trikove kako bi privukle klijente, ali ono što je od ključnog značaja je da određena osiguravjaću kuća bude posvećena građenju dobrih odnosa sa klijentima i saradnicima, ali i da stalno radi na poboljšanju usluga koje pruža. 

Osiguravajuća kuća bi trebalo da ceni svoje klijente, a o tome dovoljno govore i priznanja koja se dodeljuju u Srbiji svake godine. Jedno od priznanja je i "Mi cenimo svoje klijente", priznanje je dodeljeno i ove godine, a nagradu je odnelo Generali osiguranje. 

Dakle, pri odabiru kompanije koja će vas osigurati, možete voditi računa i o nagradama koje su osvojile. One se dobijaju na osnovu iskustava klijeanata koji već koriste osiguranje.

Kao jedan od osnovnih zaključaka, možemo reći da dobru osiguravajuću kuću karakteriše dobar portfolio. 

Pri izboru osiugranja, možete se voditi i iskustvima drugih klijenata, zatim raznovrsnosti ponuda kompanije za koju želite da se odlučite. 

Dakle, nekoliko stvari o kojima morate voditi računa, a izbor mora da bude detaljan kako bi u budućnosti vama bilo lakše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija