• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Slobodna dalmacija

03.01.2022

18:15

NA SNIMCIMA JE MOJ SIN, MOJE NADE SU SVE VEĆE! Oglasio se otac nestalog Splićanina i zahvalio svim Beograđanima i policiji! (VIDEO)

printscreen

Društvo

NA SNIMCIMA JE MOJ SIN, MOJE NADE SU SVE VEĆE! Oglasio se otac nestalog Splićanina i zahvalio svim Beograđanima i policiji! (VIDEO)

Podeli vest

Nenad Periš, otac nestalog Mateja rekao je za Slobodnu Dalmaciju da mu snimke objavljene na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ

- Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima zaista moj sin i to i na onima u gradu gde trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uviek ne možemo rekonstrisati šta se događalo poslie i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno - rekao je on i dodao:

- Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vreme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažovala ronioce?

Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može da se ogradi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potrebano angažovanje ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovde u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao - rekao je Periš.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mateja

pre 2 godine

Zašto hrvati misle da ga je neko strpao u neki podrum, jel zato što se još uvek 22 hiljade žena i dece u Oluji vode kao nestalo? Polaze od sebe pa misle da bi i mi Srbi kao što su oni bez razloga ubijali civile. Dečko se napio i išao da mokri i pao u reku, nevaspitanje je krivo ne Srbi

OVO SMO SAZNALI posle četiri dana opsežne potrage EVO ŠTA KAŽE OTAC NESTALOG MLADIĆA
Društvo

OVO SMO SAZNALI posle četiri dana opsežne potrage EVO ŠTA KAŽE OTAC NESTALOG MLADIĆA

Javnost u regionu je ustalasao nestanak mladića Splićanina Mateja Periša u Beogradu. Njemu se trag gubi 31. decembra oko 2.30 časova kada je ustao od stola u klubu "Gotik" gde je sedeo sa prijateljima i zaputio se ka toaletu. Mateja od tog trenutka niko ga više nije video. Nenad Periš, otac nestalog mladića, došao je sinoć u Beograd i medjima rekao da je cela porodica potresena, a naročito ćerke

03.01.2022

09:16

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17