• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.01.2022

12:19

DETALJI SMRTI MUŠKARCA ISPRED KOVID AMBULANTE, bio na pregledu na VMA pa ga poslali na ovo mesto

Društvo

DETALJI SMRTI MUŠKARCA ISPRED KOVID AMBULANTE, bio na pregledu na VMA pa ga poslali na ovo mesto

Podeli vest

Ministarstvo zdravlja saopštilo je danas, povodom informacija u medijima da je muškarac preminuo ispred kovid ambulante na Voždovcu, da je reč o muškarcu, rođenom 1965. godine, koji je bio na pregledu na Vojnomedicinskoj akademiji

Kako se navodi, nakon pregleda na VMA, pacijent je upućen na Infektivnu kliniku, ali mu je tokom puta naglo pozlilo, usled čega se vozilo u kojem je bio i zaustavilo ispred kovid ambulante Doma zdravlja Voždovac u ulici Vojvode Stepe.

Zdravstveni radnici Doma zdravlja Voždovac su istrčali iz ambulante i pružili svu pomoć pacijentu, ubrzo je na lice mesta stigla i ekipa Hitne pomoći, ali i pored svih napora lekara, pacijent, koji je bio hronični bolesnik, preminuo je.

Ministarstvo zdravlja apeluje na sredstva informisanja da prilikom izveštavanja o temama i događajima koji se tiču javnog zdravlja, uvek prednost daju proverenim, potvrđenim i tačnim informacijama, a ne senzacionalizmu i neproverenim informacijama.

Prema informacijama Tanjuga, muškarac se na pregled na VMA javio zbog jakih bolova u grudima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija