• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2022

21:47

MAGOVI I VRAČARE TVRDE DA SU VIDELI OVO! Policija svakoga dana dobija pozive o nestalom Mateju Perišu

printscreen mup srbije

Društvo

MAGOVI I VRAČARE TVRDE DA SU VIDELI OVO! Policija svakoga dana dobija pozive o nestalom Mateju Perišu

Podeli vest

Vračare i razni beli i crni magovi skoro svakodnevno zovu policiju nudeći pomoć u potrazi za Splićaninom Matejom Perišem, koji je nestao u noći 31. decembra tokom provoda u Beogradu!

U policiji tvrde da već tri nedelje proveravaju apsolutno svaki trag u potrazi za Splićaninom, iako, podrazumeva se, ne pridaju mnogo pažnje tvrdnjama magova i vračara da mogu locirati Periša pomoću nekakvih astralnih projekcija i sličnih paranormalnih metoda.

Nema veze s nasiljem
Da policija dobija dobronamerne, ali i bizarne dojave o nestalom Splićaninu, potvrdio je juče i Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova.
- Mi dajemo sve od sebe da rešimo ovaj slučaj i proveravamo svaku informaciju koja nam se dojavi. I u ovom slučaju javljaju nam se i dobronamerni i zlonamerni ljudi. Ima i belih magova i crnih magova, ljudi koji pričaju da su videli Matejovu astralnu projekciju. Nedavno su nam čak javili da nestali mladić kupuje hleb na Vračaru. Kada smo proverili, shvatili smo da je u pitanju mladić sa Vračara koji liči na Periša - rekao je Vulin.

Komentarišući pozadinu nestanka Splićanina, koji je 31. decembra u 1.43 izašao iz kluba "Gotik" u Beton hali, pa otrčao do Sava promenade, gde je sišao ka reci i nestao, ministar je uveren da to nema nikakve veze sa nasiljem i da Periša niko nije jurio kritične noći.

Foto: Printscreen You Tube

Matej snimljen kako trči ulicama Beograda


- Siguran sam da nasilja nije bilo ni u klubu, ni van njega. To su posvedočili i Matejovi prijatelji, i gosti u klubu, i osoblje - napominje Vulin.
On je istakao i da gaji veliko poštovanje prema ocu Mateja Periša, Nenadu.
- Samo se stavite u njegovu situaciju. Da li biste imali toliko razumevanja kao što ima on? Bilo je pokušaja da se ovo predstavi kao međunacionalni sukob. To je zaista odvratno. Beograd je bezbedan grad, ovde vas niko neće napasti zbog nacionalnosti. Beograd voli strance. Od svih desetina hiljada stranaca koji su bili ovde za novogodišnje praznike, vi nemate ni jedan jedini incident. Mi ne delimo ljude na nacionalnoj osnovi - istakao je ministar.

Samo bi ga zagrlio
Nenad Periš, Matejov otac, kazao je da mu je teško zbog sinovljevog nestanka.
- Ne znam hoću li se sa sinom vratiti tako što ću ga staviti da sedi pored mene u automobilu ili u kovčegu... Tri nedelje su prošle, a ja nemam najvažniju informaciju - gde je Matej. To me jedino interesuje. Svestan sam da je prošlo mnogo vremena, ali ja nisam izgubio nadu i neću je izgubiti dok ga ne pronađem. Ako je živ, imam poruku za njega: samo ću ga zagrliti - kazao je Nenad Periš.


Matejov otac: Nije se drogirao!

Matejov otac Nenad Periš uveren je da njegov sin kritične noći nije uzeo drogu, iako su Matejovi prijatelji, s kojima je on bio u provodu u Beogradu, priznali da su uzeli ekstazi i da su mnogo popili.
- Tvrdim da Matej nije uzimao drogu. Dobio sam informaciju da su to veče puno pili, u šta verujem, ali apsolutno tvrdim da moj sin nije koristio narkotike. Pre nego što je nestao, Matej je naručio flašu viskija u klubu i platio je. Prijatelji su rekli da je malo nakon toga nestao - ispričao je Nenad.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 godine

Mozda zna Zoran Marjanovic i njegove astralne projekcije ? Niste ga zaboravili ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija