• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

17.02.2022

13:21

PERIŠ DOBIO PORUKU S NEPOZNATOG BROJA! Naći ćeš živog sina!

Marko Đoković/društvene mreže

Društvo

PERIŠ DOBIO PORUKU S NEPOZNATOG BROJA! Naći ćeš živog sina!

Podeli vest

Periš je i dalje u Beogradu. Suprugu i dve ćerke nije video skoro dva meseca. Kako sam tvrdi dok je u Srbiji gaji nadu da će naći sina

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31 decembra prošle godine, a njegov otac Nenad već 50 dana traži sina i kako sam tvrdi "biće veliko iznenađenje, ako ga živog nađe", prenosi Telegraf.

- U utorak mi je stigla poruka sa meni nepoznatog broja. Tu je samo pisala adresa, a pošiljalac mi je tvrdio da ako odem tamo naći ću živog sina jer ga on viđa. U njoj nije pisao grad, pa sam morao da zovem i hrvatsku policiju. Beogradska policija je bila na adresi i u pitanju je jedna stambeno-poslovna zgrada. Međutim, to nije bio Matej. Ovim putem se zahvaljujem srpskoj policiji na profesionalnom radu koji mi uliva poverenje da će mog sina naći - kaže za "Telegraf.rs" Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

Foto: insajder/printscreen

Periš odmah pozvao policiju

Periš je i dalje u Beogradu. Suprugu i dve ćerke nije video skoro dva meseca. Kako sam tvrdi, dok je u Srbiji, gaji nadu da će naći sina.

- U kontaktu sam sa policijom. Sve što saznam prosleđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje, ako ga nađem živoga. Samo ću ga zagrliti i povesti kući - kaže Periš.

Mladi Splićanin nestao je poslednjeg dana prošle godine kada je u majci kratkih rukava napustio beogradski klub "Gotik". On je tri puta pokušao da zaustavi taksi. Poslednji put je snimljen u blizini Save. Signal njegovog mobilnog telefona uhvaćen je dva i po sata kasnije kod Velikog ratnog ostrva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17