• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

17.02.2022

17:50

NEVEROVATAN POTEZ ČOVEKA ISPRED KOVID AMBULANTE U ZEMUNU! Srbijo, gledaj i uči, da nam je više ovakvih ljudi... (Video)

printscreen

Društvo

NEVEROVATAN POTEZ ČOVEKA ISPRED KOVID AMBULANTE U ZEMUNU! Srbijo, gledaj i uči, da nam je više ovakvih ljudi... (Video)

Podeli vest

Čovek koji je čekao u redu ispred kovid ambulante u Zemunu jednim potezom iznenadio je prisutne

Kovid ambulanta u Zemunu mesto je na kojem, nažalost, poslednjih meseci ima mnogo ljudi. Svi koji žive na toj opštini dolaze tu da se testiraju, neki sa blažim simptomima, drugi sa temperaturom... 

Svako ko se bar nekad našao ispred ove zdravstvene ustanove zna da je atmosfera uglavnom monotona. Svi pod maskama, strpljivo čekaju svoj red... Neki sede u automobilima, ostali su ispred na stepenicama...

Međutim, postoje i ovakvi ljudi. Ovaj čovek je, dok je stajao u redu primetio da niko ne sedi na klupi. Primakao se i primetio da nije bezbedna za sedenje, ali da to može da se namesti. 

Snimak gospodina iz Zemuna poslala nam je čitateljka Informera Dragana Z, koja kaže da nije mogla da odoli da ne snimi ovako human gest vredan svake pohvale.

- On nije ni primetio da ga snimam. Čovek je prosto video da klupa može da se namesti i to je i uradio. Divan potez me je oduševio u današnje, pomalo sebično vreme. Da je više ovakvih ljudi, Srbija bi bila lepša zemlja - kaže Dragana.

Zaista, lep potez ovog čoveka. Kada dočekamo da se takva dela ne snimaju kao nešto neobično, iznenađujuće, već kada nam postane normalno, onda smo uspeli kao društvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija