• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2022

18:33

VOZAČI, OPREZ! Na auto-putu E-75 saobraćaj preusmeren, na graničnim prelazima se čeka 4 sata!

AMSS

Društvo

VOZAČI, OPREZ! Na auto-putu E-75 saobraćaj preusmeren, na graničnim prelazima se čeka 4 sata!

Podeli vest

Prema informacijama Puteva Srbije na graničnom prelazu Šid na izlazu se čeka oko četiri sata, dok na Horgošu i Batrovcima teretna vozila čekaju oko 180 minuta

Na graničnom prelazu Kelebija teretna vozila na izlazu čekaju oko dva sta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-75, na petlji Bubanj Potok, preusmeren je saobraćaj iz pravca Beograda na voznu traku za suprotni smer, navode u Putevima Srbije.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava u dve saobraćajne trake-zaustavnu iz pravca Niša.

Na kružnom putu kod Kijeva do 25.03.2022 izmenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje sektora B6 obilaznice oko Beograda.

Foto: printscreen

Ulica kružni put Kijevo zatvorena je na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa ulicom Slavka Miljkovića.

Kod petlje Pojate - Ćićevac do 01.11. izmenjen je režim saobraćaja za potrebe obezbeđivanja ulaza i izlaza sa gradilišta tokom izvođenja pripremnih radova u sklopu auto-puta E-761.

Na deonici Krčmar - Divčibare produžena je obustava saobraćaja do 30.04. zbog radova na rehabilitaciji državnog puta.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je obilaznica Mionica - Divci - Val?jvo - Kaona - Divčibare.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija