• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

16.03.2022

21:39

LUDILU NEMA KRAJA! Nova dojava o bombi na letu Beograd-Moskva!

informer.rs

Društvo

LUDILU NEMA KRAJA! Nova dojava o bombi na letu Beograd-Moskva!

Podeli vest

Još jedna dojava bombe u avionu Er Srbije stigla je večeras, a kako je utvrđeno poziv je stigao iz Poljske

Avion je po planu trebalo da poleti za Moskvu u 21.40 časova.

Podsećamo, i ranije danas je nepoznata osoba prijavila bombu u avionu koji je trebalo da poleti za Moskvu.

Tada je ponovo obustavljen let za Rusiju, a kao i prethodnog dana, nadležne službe su hitno reagovale dok je letilica bila prizemljenja.

Uskoro opširnije...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 godine

Pre nego sto avion poleti sve pregledati, prtljag putnika, rucni prtljag i same putnike pa onda poleteti. Ovo je igra nerava i taj se mora pronaci i adekvatno kazniti ! Nemoguce da se nemoze pronaci ko salje takav Meil!

darežare70

pre 2 godine

Kako kazniti nekog u Ukrajini ili Poljskoj.

dera

pre 2 godine

Prosto , obavezno sve letove pre polaska pregledati , nije zgoreg u ova smutna vremena . naravno ne treba o tim pregledima širiti priču , a ta budala neka pušta buve , i ovako su već dovoljno smešni i bespomoćni , sami sebi pucali u nogu pa sad vadjevina i to ona jeftina što govori da su debelo stali " nogom " u g..no .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17