• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2022

16:05

DOK SU ONI UZ NAS, NIJEDAN GRAĐANIN NE MORA DA BRINE! Pripadnici SAJ rade i na Vaskrs!

Društvo

DOK SU ONI UZ NAS, NIJEDAN GRAĐANIN NE MORA DA BRINE! Pripadnici SAJ rade i na Vaskrs!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je Vaskrs proveo sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, čestitajući praznik istakao je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i danas, na dan praznika Hristovog uskrsnuća rade da bi mi mogli mirno da živimo i naglasio da nijedan Srbin nikad neće ostati bez pažnje svoje države

Ministar je zahvalio porodicama pripadnika dežurne grupe SAJ-a, koji su i danas radno angažovani, jer oni nisu sa njima, ali su tu za Srbiju, koja to ceni.

- Učinićemo sve da vaša jedinca bude još opremljenija, još snažnija, još sigurnija, sve što može da se kupi novcem nije skupo ukoliko to garantuje bezbednost naših pripadnika, ali ono što ne može da se kupi novcem to je vaša posvećenost, upornost, marljivost, spremnost da se žrtvujete za svoju zemlju i narod - kazao je ministar Vulin.

Naglasio je da nijedan pripadnik ove jedinice nikada nije rekao neću i ne mogu, nikada nije pomislio da se neki zadatak neće izvršiti, na čemu su im on lično i cela Srbija zahvalni.

- Danas je praznik, danas razmišljamo o tome kako da ovu zemlju učinimo boljom, ali danas mislimo na Srbe gde god oni da žive, posebno tamo gde ne možemo da im pomognemo, posebno tamo gde misle o svojoj Srbiji i teško im je - poručio je Vulin i istakao:

- Danas mislimo o Srbima gde god da oni jesu i bez obzira koliko bili daleko od nas, kada znaju da imaju svoju državu, svoju policiju, kada znaju da imaju svoju Specijalnu antiterorističku jedinicu osećaju se bolje osećaju se sigurnije. Nijedan Srbin nikada neće ostati bez pažnje svoje države.

Pripadnicima SAJ-a ministar je poželeo da budu zdravi, dobri, baš takvi kakvi jesu.

- Trudite se da ličite na one koji su koračali istom ovom zemljm pre vas da bi jednog dana neko poželeo da liči na vas - naglasio je ministar srpske policije Vulin, saošteno je iz MUP-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

fotografija vise dodje reklama za jednu stranu firmu . .gle cuda .. bas americka.. uteram vam materi ..

Zagor

pre 2 godine

Je li ista priča bila i krajem 90ih???Samo pitam ;) Pusti opremu,kacige,pištolje,puške,avione,tenkove,haubice.....SRCE!!!!!! Srbi nikad u istoriji postojanja nisu imali SRCE,zato nikad u istoriji nisu niti dobili bilo koji rat!!! Pogledjte samo 90e.JNA,4.vojna sila u evropi tada,ljUdstva(profesionalnih vojnika) more I....nema srba u HRV,od iste sudbine u BiH ih spasio NATO,samorganizobane jedinice Kosovara ih razbile i na kraju srbija ostala bez skoro trećine teritorije!Pa da su tu silu imali Aboridžini ili neko neotkriveno Afričko pleme,pokorili bi cijelu evropu!Klati i ubijati starce,civile,nenaoružane,djecu,vezane i iznemogle,to mogu i tu su spremni,ali RATOVATI protiv jednakog ili daleko slabije naoružanog protivnika-NEMA ŠANSE!to su ČINJENICE!!! Već postaje cirkus ta parada pederčića u nabrijanim uniformama ;)

Crna ovca

pre 2 godine

Dok je Lončara hitna pomoć će raditi i vikendom, kao i pekare apoteke vojska policija radnici u trgovini konobar šankeri.....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija