• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2022

14:00

Gradonačelnik grčkog grada Katerini Konstantinos Kuokodimos: SRBI NABROJNIJI TURISTI U OLIMPSKOJ REGIJI GRČKE

Informer/Palma plus

Društvo

Gradonačelnik grčkog grada Katerini Konstantinos Kuokodimos: SRBI NABROJNIJI TURISTI U OLIMPSKOJ REGIJI GRČKE

Podeli vest

Gradonačelnik grčkog grada Katerini, kome pripada jedno od najpopularnijih letovališta u Grčkoj za turiste iz Srbije Paralija, Konstantinos Koukodimos izjavio je danas za dnevnik televizije Palma plus iz Jagodine da će, sudeći po početku turističke sezone u Grčkoj, ova sezona 2022. godine biti jedna od rekordnih

Foto: Informer/Palma plus

Tekst potpisa

- Mi smo se potrudili u lokalnoj samoupravi grada Katerini kome pripadaju i Paralija i Olimpik Bič da maksimalno sredimo sve plaže na našoj teritoriji, kao i drugu infrastrukturu, a brojevi od juna meseca nam govore da ćemo ove sezone imati jednu od rekordnih godina. Najbrojniji turisti u ovom delu Grčke su građani Srbije i to ubedljivo i to je na naše obostrano zadovoljstvo. Građani Srbije su naša braća i mi smo učinili sve da se osećaju kao kod svoje kuće i ja znam da je tako. Zbog svega toga i veliki broj Grka je naučio srpski jezik i vama Srbima je dovoljan vaš srpski jezik da se snađete u Paraliji i okolnim mestima. Po mojim informacijama ovo bi mogla da bude rekordna godina kada je u pitanju dolazak srpskih turista u Grčku i prema početku sezone očekuje se da taj broj bude oko 1 500 000 - rekao je Kuokodimos koji se nalazi u poseti Jagodini.

Foto: Informer/Palma plus

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17