• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

12.07.2022

22:51

NEOBIČNO PROLEĆE DOLAZI U RUSIJU... Svi su se setili reči baba Vange kada je počeo NAPAD NA UKRAJINU! Može da ih spasi samo JEDNA ŽENA, ali ne sama...

Društvo

NEOBIČNO PROLEĆE DOLAZI U RUSIJU... Svi su se setili reči baba Vange kada je počeo NAPAD NA UKRAJINU! Može da ih spasi samo JEDNA ŽENA, ali ne sama...

Podeli vest

Bugarska proročica baba Vanga je za života je navodno predvidela teška vremena baš za Ukrajinu, iako je ona tada još bila u sastavu Sovjetskog Saveza. Ona je tada navodno rekla da zemlju mogu uništiti laži u hodnicima vlasti i lukavstvo političara

Baba Vanga je kako se veruje tada tvrdila da spas Ukrajini može doneti žena, koja bi preuzela vlast u svoje ruke. Ona bi, po Vanginim rečima, radila u tandemu sa muškarcem, a bila je sigurna da će taj političar doći iz Rusije.

- Zapamtite, žena će spasiti Ukrajinu - citira Pravda-TV navodno Vangino proročanstvo..

Evo šta je navodno predvidela za Rusiju. Tada je najavila dolazak proleća, posle kog će početi promene. Inače proročica je umrla 1996. pre dolaska predsednika Vladimira Putina na vlast, a za vreme mandata Borisa Jeljcina rekla je:

- Vidim baštu. Ovo je Rusija. Sneg svuda. Mnogo snega. Čujem glasove, muške i ženske. Ne, to nisu glasovi. Iz dubine zemlje sokovi neguju drveće. Neobično proleće dolazi u Rusiju - navodno je govorila Vanga.

Podsećamo, ova proročica je navodno predvidela smrt princeze Dajane i ubistvo Roberta Kenedija. Nakon ruskog napada na Ukrajinu 24. februara mnogi su se setili njenih reči i povezali ih sa Putinom.

- Sve se topi, kao led, ali samo jedno ostaje netaknuto – slava Vladimira, slava Rusije. On sve sklanja s puta i biće gospodar sveta - navodno je jednom prilikom rekla slepa proročica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOK DOKAZ, AMERIČKI GENERALI "TRUJU" UKRAJINCE POGREŠNIM PROGNOZAMA, DOK OVI GUBE RAT! Da su njihove procene bile tačne Rusi bi sada bili u povlačenju
Planeta

ŠOK DOKAZ, AMERIČKI GENERALI "TRUJU" UKRAJINCE POGREŠNIM PROGNOZAMA, DOK OVI GUBE RAT! Da su njihove procene bile tačne Rusi bi sada bili u povlačenju

Frederik B. Hodžis, bivši komandant američke vojske u Evropi, još od prošlog meseca tvrdi da će ukrajinske snage uskoro usporiti napredovanje Rusije i, kako je izvestio Njujork tajms, počeće da „poništavaju uspehe Rusije do kraja leta“. On je dodao da, prema njegovim uverenjima, „ukrajinska logistička situacija postaje bolja iz nedelje u nedelju, dok ruska logistička situacija polako ide ka degradaciji“

03.07.2022

08:56

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17