• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2022

16:47

RONALDO JE POKRENUO LAVINU, OVO JE SAMO POČETAK! Dr Đokić o korekciji muškog polnog organa: Tretman nije bolan, ovo će postati standardna procedura!

Instagram/printscreen

Društvo

RONALDO JE POKRENUO LAVINU, OVO JE SAMO POČETAK! Dr Đokić o korekciji muškog polnog organa: Tretman nije bolan, ovo će postati standardna procedura!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera današnjice i zvezda Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo nedavno je povećao penis, otkrio je španski portal "La Razon"

Portugalski fudbaler ubrizgava hijaluronsku kiselinu kako bi imao veći polni organ, a doktorka Milica Đokić objasnila je za Informer koliko je ovaj tretman bolan, kao i zbog čega se muškarci libe da se odluče na ovaj korak. 

Kako je istakla dr Đokić, iako svi misle da je ovaj tretman bolan, zapravo to nije slučaj.

- Iako bismo pomislili da je tretman botoksom u mušku intimnu regiju veoma bolno iskustvo, moramo stručno naglasiti da to nije slučaj. Pored nesumnjivih estetskih benefita (povećanje veličine i debljine muškog polnog organa), ovaj tretman je veoma efikasan i kod medicinskih poremećaja kao što su erektilna disfunkcija i prerana ejakulacija. Samu proceduru izvodi stručno lice uz lokalnu anesteziju i tok korekcije se ne razlikuje od korekcije lica. Na rezultate ove procedure možete računati do dve godine, nehirurški i bez šavova poboljšava se seksualna funkcija, kao i veličina i debljina polnog organa - objasnila je naša sagovornica.

Foto: Instagram

Krisitjano Ronaldo

Na pitanje da li naši muškarci dolaze na korekciju polnog organa, dr Đokić odgovara:

- Primetila sam da je vest o Ronaldovoj korekciji propraćena pomalo stidljivo, ali s dosta radoznalosti i probuđenih podpitanja. To možda i govori o potrebi naših muškaraca da saznaju više o ovoj korekciji, njenim rezultatima i samoj proceduri, ali usled raznih uticaja se libe da pitaju ili se odluče na istu. Verujem da je ovo samo početak kada je u pitanju korekcija muškog polnog organa, da će postati standardna procedura, kao uostalom i korekcija usana, nosa, jagodica.

Foto: printscreen

Dr Milica Đokić

Doktorka Đokić ističe da i kod nas postoje klinike koje uspešno obavljaju tretman hijaluronom u muški polni organ.

- Upućena sam u načine rada, kao i u svakom poslu mislim da potrebe i želje naših pacijenata diktiraju ponudu korekcija i procedura. Znam da postoji par klinika koje uspešno obavljaju tretman hijaluronom u muški polni organ. S druge strane, verujem da će ova vest ohrabriti muškarce s ovih prostora da, ako to žele, porade na svom samopouzdanju i fizičkom izgledu. Uostalom, to je i suština estetske medicine - da nakon svake korekcije budemo zadovoljniji sobom, srećniji i lepši - ističe naša sagovornica.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija