• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2022

18:20

Borisu Zalaru uručen električni automobile BMW i3, glavna nagrada nagradne igre VODAVODA Prirodno inteligentan izbor

M. Mitrović

Društvo

Borisu Zalaru uručen električni automobile BMW i3, glavna nagrada nagradne igre VODAVODA Prirodno inteligentan izbor

Podeli vest

Danas je u Beogradu u hotelu Hyatt uručena glavna nagrada BMW i3, koju je u nagradnoj igri VODAVODA Prirodno inteligentan izbor osvojio Boris Zalar, bankarski službenik iz Novog Sada (44), suprug i otac četvorogodišnjeg sina

Nagradna igra VODAVODE je privukla nekoliko desetina hiljada učesnika iz čitave Srbije, a kako i ne bi kada je okupila tim od 20 navijača koji će otputovati u Katar na prvu utakmicu koju će Orlovi igrati na Svetskom prvenstvu, 24. novembra sa Brazilom, dok je glavnog dobitnika čekao BMW i to ne običan nego električni. Od hiljada poruka, koje su stizale iz čitave Srbije, srećna je bila ona koju je poslao Novosađanin Boris Zalar.

Foto: Promo

Danas, pošto se vratio sa odmora koji je proveo u Grčkoj sa porodicom, zaputio se u sedište VODAVODE kako bi preuzeo nagradu. 

Foto: Promo

A sve je počelo sa SMS porukama i redovnom kupovinom omiljene vode.

- Poslao sam dve SMS poruke i jedna je, eto, bila prava! Kada smo slali poruke, supruga i ja smo pričali kako bi nam ovakav jedan auto baš dobrodošao! A za sve je zapravo zaslužan naš sin koji obožava VODAVODA Vodicu. Uživa da bira koju će flašicu da uzme zbog sličica… Tako smo pored njega i mi kupovali vodu i eto dobitka! – poručuje srećni dobitnik.

Foto: Promo

On dodaje da bi svima poručio da igraju nagradne igre, jer sreća zaista vreba iza svakog ugla i uzbuđeno dodaje: "Evo, ja sam prvi put dobio ovako veliku nagradu, mislio sam da se to dešava nekom drugom. Ali, bili smo uporni i eto sada imamo fantastičan automobil. Sve mi se sviđa. Hvala VODAVODI, koju redovno kupujemo". 

Foto: Promo

Prirodna mineralna VODAVODA koja izvire iz ateškog izvora sa 605 metara dubine u netaknutoj prirodi Banje Vrujci mnogima je utolila žeđ ovog leta, a Borisu Zalaru i dobitnicima preko 1200 nagrada donela je i posebno osveženje - dašak sreće i potvrdu da  je sreća stvar izbora, a ovoga puta "prirodno inteligentnog izbora".

Foto: Promo




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17